Glas Javnosti

PANIKA U BRISELU I VAŠINGTONU: Koje su to VISOKE OFICIRE NATO Rusi zgrabili u jednom superbunkeru?

Svet
Autor: Glas javnosti

Ima znakova da se panika širi ne samo u Kijevu, Harkovu i među Ukrajincima kojima na „donbaskom frontu“ ruska vojska zalazi s leđa, nego i u Briselu i Vašingtonu.

Franc Klincevič, lider Ruskog saveza avganistanskih veterana, ovako je objasnio zašto:

„Pored nacionalista, unutar metalurškog kombinata `Azovstalj` nalaze se i visokopozicionirani predstavnici zemalja NATO. Prema nekim izveštajima, i naučnici povezani sa američkim biološkim laboratorijama u Ukrajini. U naredna 24 sata doći će do radikalne promene situacije oko tog kombinata. Ubrzo potom ćemo dobiti ozbiljne informacije i o tome šta se dešavalo u tim laboratorijama poslednjih osam godina“.


O „krupnim zverkama NATO“, koje su zajedno sa komandnim sastavom ukrajinskih nacista blokirane unutar kombinata, govorio je i renomirani moskovski vojni ekspert Aleksej Leonkov. Ovako:

- Među Ukrajincima se širi panika. Posebno u Harkovu jer se pojavio strah da će sve biti kao u Mariupolju.


U samom Mariupolju ćemo se – ako ne izginu pre toga – dočepati i visokih činova iz zemalja NATO. I pokazaćemo ih celom svetu.

U alučaju Alepa, Amerikanci su nas bili zamolili da ne pokažemo koga smo sve `zgrabili` u jednom superbunkeru. Ovoga puta toga neće biti. Pokazaćemo svetu ko je sve bio u Mariupolju. Ko sve podržava ukrajinske naciste“.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR