Glas Javnosti

AMERIKANCI PRIZNALI, UKRAJINCI SU POČINILI RATNE ZLOČINE: Ruski vojnici leže na ulici, Ukri nemaju milosti (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Njujork tajms potvrdio je autentičnost snimka na kojem se vidi kako ukrajinska vojska ubija ranjene ruske vojnike, prenosi TASS.

- Na video snimku objavljenom na internetu u ponedeljak, koji je potvrdio Njujork tajms vidi se kako grupa ukrajinskih vojnika ubija zarobljene pripadnike ruske vojske ispred sela zapadno od Kijeva, navodi američki list.

- Još uvek je živ. Snimi ove okupatore. Gledaj, još je živ. Jedva diše, govori muškarac dok se na snimku vidi ruski vojnik sa jaknom navučenom preko glave. Rus je, po svemu sudeći, ranjen, ali još uvek diše.


Vojnik tada puca u muškarca, koji i dalje nastavlja da se kreće, a vojnik tada ponovo puca u njega. Muškarac tada prestaje da se kreće.

Pored žrtve se mogu videti još tri ruska vojnika, od kojih jedan ima ranu na glavi, a ruke su mu zavezane iza leđa. Svi nose uniforme, a trojica imaju belu traku na rukavu koju po pravilu nose ruske snage u Ukrajini.


Oko njih je rasuta oprema, a na glavama ruskih vojnika vide se mrlje od krvi.


Muškarci leže na ulici u blizini oklopnog vozila BMD-2, kakvo koriste ruske desantne snage. Kako se čini na snimkunekima od njih skinute su jakne, cipele ili kacige. Dalje na ulici mogu da se vide druga uništena vozila, piše Kurir.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR