Glas Javnosti

OTAC MONSTRUM U AMERICI: Zlostavljao decu, zaključavao ih u orman i terao da jedu izmet

Svet
Autor: Glas javnosti

Kevin Grant uhapšen je nakon niza užasnih navodnih zlostavljanja njegove dece, koja uključuju zaključavanje deteta u orman kao kaznu, a zatim njihovo prisiljavanje da jede sopstveni izmet pred svojom braćom i sestrama, kaže policija.

Nalog za hapšenje izdat je za Kevinom Grantom iz Naugataka u državi Konektikat, nakon što su vlasti saznale za nove navode u vezi sa slučajem zlostavljanja dece koji je istražen u oktobru 2020. godine, prenosi NBC Nev Iork.

Policija je još u maju saopštila da je saznala za dodatne optužbe koje proizilaze iz slučaja zlostavljanja dece koji je istražilo odeljenje u oktobru 2020. godine, piše NBC Njujork.


U izjavi se navodi da je Grant, 33, više puta izlagao svoju decu zlostavljanju ili ih terao da budu svedoci zlostavljanja svoje braće i sestara. Navodi se da su deca, uzrasta između 5 i 11 godina, ponekad bila izložena ekstremnom nasilju u jednom slučaju. Grant je istukao jedno od svoje dece pojasom do te mere da nije moglo da hoda, dodaje se.

Drugi slučaj uključen u izjavu pod zakletvom kaže da je jedno dete stavljeno u orman kao oblik kazne. Kada je morao da koristi kupatilo, dobio je kutiju da koristi dok je bio zaključan u ormanu, a zatim ga je Grant naterao da jede sopstveni izmet dok su druga deca gledala, navodi se u izjavi.

Policija je saopštila da je izjava pod zakletvom takođe opisala incident u kojem su deci dali palicu sa kopčama za palac na njoj i naterali da se udaraju. Vlasti su takođe saopštile da je Grant optužen da je stavio petarde u pantalone, prenosi portal Kurir.


Grant je priveden 10. avgusta. On se suočava sa optužbama koje uključuju nesavesno ugrožavanje, rizik od povrede deteta i namernu okrutnost prema osobama.

Grant je pušten uz sudsku kauciju od 50.000 dolara i pojavio se na sudu sledećeg dana. Istražitelji su rekli da Grant trenutno čeka suđenje za slične navode iz prvobitne istrage 2020.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR