Glas Javnosti

NOVI VELJA NEVOLJA, SCENA KAO U HOROR FILMU: Ljubavnicima izvadili oči, raskomadali ih, pa otišli sa mesta zločina

Svet
Autor: Glas javnosti

Dvojica radnika iz fabrike za preradu mesa danas su optužena da su izboli nasmrt dvojicu muškaraca, a onda njihova tela unakazali i isekli na komade.

Jonut Valentin Bobok (21) i Džejkob Čers (45) optuženi su za ubistvo Denzil MekKenzi i Fahada Hoseina Pramanika koje se dogodilo prošlog septembra u Bristolu. Tela obe žrtve otkrivena su MekKenzijevoj kući, koji je u vreme ubistva, imao 56 godina.
Ulične kamere su snimile optužene kako prolaze kraj kuće oko 20.30 časova te večeri pa ponovo oko 23, noseći sa sobom muzički stub koji su ukrali kod MekKenzija, kao i nakit i elektronske uređaje. 

Bobok i Čers proveli su veče zajedno pre nego što su otišli do MekKenzijeve kuće gde je već bio Pramanik (27). MekKenzi je sa svojim ubicama radio na preradi mesa u obližnjoj fabrici. Bobok je i ranije dolazio kod MekKenzija gde mu je za novac pružao seksualne usluge, rečeno je danas na suđenju. Dvojica oputženih nisu poznavala Pramanika od pre koji se izgleda, na njegovu nesreću, kako piše "Dejli Mejl", zatekao na pogrešnom mestu u pogrešno vreme.

Jedan od optuženih ga je napao i zario mu nož duboko u stomak. Ubod je izveo na način na kolju svinje u fabrici mesa gde su radili. Tužilac Kejt Bruber rekla je na sudu, opisujući ubice Boboka i Čersa:

 
- To što su uradili, šta su ostavili iza sebe, to je bila scena kao iz horor filmova - dva mrtva i izmasakrirana tela Denzila MekKenzija i Fahada Pramanika. MekKenzi je dobio 23 uboda nožem, većinu u vrat. Ima naznaka da je bio mučen do nepodnošljivog bola. Oči i očne jabučice bili su mu iskopani.

Porota je mogla da čuje i da su njegovi palčevi bili odsečeni od stopala. Pramanik, koji se slučajno tu zatekao, uboden je tri puta u leđa i abdomen i strašno je patio pre nego je umro, naglasila je tužiteljka.

Osim znakova torture koje su žrtve doživele i od toga umrle, njihova tela su zatim bila raskomadana i položena u uznemirujućem položaju, rekla je tužiteljka. Nakon toga ubice su mirno očistile mesto ubistva, podove i zidove, a crni sprejom su isprskali izmasakrirana tela i oko kuće.

Bobok i Čers su uhapšeni nakon što su se hvalili porodicama šta su uradili. Porodica je prvo mislila da se šale, a onda su ipak sledeći dan pozvali policiju. Ubice su policiju mirno odveli do mesta ubistva. Bobok je priznao ubistvo MekKenzija ali je tvrdio da nije ubio Pramanika. S obzirom da su na suđenju zatražili rumunskog prevodioca može se pretpostaviti da su obojica rumunskog porekla.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR