Glas Javnosti

ZIDOVI PREKRIVENI KRVLJU Zaklala gosta na žurki, pa otišla na LOTO

Svet
Autor: Glas javnosti

Nakon pijane noći provedene po žurkama sve je krenulo po zlu za Tonija (25).

Žurka se pretvorila u parti iz pakla kada je 28-godišnja Kigan Barns ubila tri godine mlađeg Tonija Batlera nakon ulične žurke. Prvo ga je do smrti izbola tako da su svi zidovi bili isprskani njegovom krvlju. Nakon što je shvatila šta je uradila prefarbala je zidove da bi prikrila zločin ali je jedna stvar odala - otišla je da sa Tonijevom bankovnom karticom kupi loto!

Na suđenju Kigen se brani da ga je ubila u samoodbrani iako ga je faktički zaklala kuhinjskim nožem. Dok je mrtav krvario na podu otišla je sa njegovom karticom do obližnje trafike, kupila loto-grebalicu i kraj njegovog umirućeg tela grebala po loto kartici jer se nadala da će možda imati i dobitak.

Na sudu je rekla da je između njih dvoje izbila svađa te da ga je ubola u samoodbrani, piše Dejli mejl. Incident se desio u Tornabaju, u Americi.

Zidovi sobe koju je prefarbarala još su bili mokri kada je stigla hitna pomoć koja je samo mogla da konstatuje smrt nesrećnog Tonija. U međuvremenu, ne samo da je Kigan kupila loto-grebalicu već je išla da kupi i čips i neke slatkiše sve sa bankovnom karticom ubijenog. Hitnoj ponoći je bilo sumnjivo što je prijateljica od otpužene Amanda rekla da im kaže istinu i što su našli u veš mašini krvavu odeću. Takođe, njegov krvavi telefon je isto pronađen. Telo je već bilo hladno kad je stigla hitna pomoć.

Na suđenju se moglo čuti od odbrane da joj se Toni "unosio u lice" i da je izazvao svađu ali stravičan zločin nije ostavio ravnodušnim čak ni iskusne istražitelje.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR