Glas Javnosti

NIŠTA NIJE SLUČAJNO: Hrvatski dobrovoljci napuštaju bataljon Azov, evo šta se krije iza pada drona u Zagrebu (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Nakon što je u četvrtak u večernjim časovima došlo do udara na Zagreb drona sovjetske proizvodnje TU-141 "Striž", na ukrajinskom Telegram kanalu "Svidetelji Ukraine" se obratio Denis Šeler, hrvatski navijač i plaćenik ukrajinskog bataljona "Azov", sa teorijom da se radi o ciljanom vazdušnom udaru na Zagreb, kao opomeni zbog učešća Hrvata u borbama na strani Ukrajine.

Na osnovu svog borbenog iskustva, istakao je da je nelogično da bi letelica eksplodirala na zemlji, ako je prethodno ostala bez goriva ili nije imala bojevu glavu, što ukazuje da je zapravo pogodila zadati cilj, a da je ovog puta namerno izabran prazan prostor, kako bi se izbegle ljudske žrtve, jer se radi o klasičnoj opomeni.

Zbog neefikasnosti zemlja NATO da uoče zastareli glomazni sovjetski dron prilikom preleta njihovih teritorija, jasna je bespomoćnost prema savremenim ruskim krstarećim raketama "Kalibar". 


Iz tog razloga, upućen je poziv hrvatskim dobrovoljcima u "Azovu" da se vrate kućama, da bi se izbegla dalja opasnost za Hrvatsku, ali i da bi po potrebi branili zemlju.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR