Glas Javnosti

EKSKLUZIVNO! PRVI PREMIJER DONJECKA: Rusija pokrenula Treći svetski rat? Hahaha...

Svet
Autor: Glas javnosti

Aleksandr Borodaj, prvi put posle početka sukoba u Ukrajini, govorio je za medij koji nije iz Rusije. Prvi premijer Donjeck Narodne Republike i funkcioner Jedinstvene Rusije Vladimira Putina, danas je bio gost "Glasa javnosti".

U razgovoru sa urednicom "Glasa" Ivanom Malenko, bez ustezanja, objasnio selu situaciju oko rata u Ukrajini, govorio je šta je cilj Rusije kao i kakva je stvarna situacija u Ukrajini, Donjecku i Lugansku.

- Rusija neće statiu dok iz Ukrajine ne proteramo sve naciste. Nema stajanja! - poručio je Borodaj.

Naš gost je u jednom trenutku napravio i veselu atmosferu kada je odgovarao na pitanje: Da li je Rusija upadom u Ukrajinu započela Treći svetski rat?

Borodaj je prvi predsednik Vlade DNR i od 2015. godine je vođa ruskih dobrovoljaca u Donbasu. Član je Jedinstvene Rusije, partije na čijem čelu je Vladimir Putin, i trenutno je poslanik u ruskoj Dumi.  

A šta je sve ispričao možete da pogledate sutra uveče. Zbog embarga intervju prvog premijera DNR neće biti emitovan na kanalima "Glasa javnosti" (više od 600.000 pratilaca u Srbiji) na Jutjub zbog embarga koji drže prema ruskim zvaničnicima i njihovoj politici već će biti objavljen na Vimeo kanalu "Glasa javnosti"

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR