Glas Javnosti

MEDVEDEV UDARIO PO ZAPADU: Vi ste nacistička koalicija, ne sanjajte pomirenje

Svet
Autor: Glas javnosti

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev pozvao je da se sadašnje rukovodstvo zapadnih zemalja, koje podržavaju kijevski režim, tretira kao nacistička koalicija i da se ne gaje iluzije o mogućem poboljšanju odnosa između Ruske Federacije i zapadnih lidera.

Medvedev je naveo da "lideri Banderovske Ukrajine" sve više govore o potrebi da se "svi Rusi privedu pravdi", a da to podrazumeva celokupno stanovništvo Rusije, bez obzira na nacionalnu pripadnost.

"Banderovsku Ukrajinu podržavaju gotovo svi lideri zapadnih zemalja. Stoga su Bajden, Trudo, Sunak, Šolc, Makron, Meloni, kao i lideri najzloglasnije Poljske, divljih skandinavskih zemalja, militarističkog Japana, torbari iz Australije i Novog Zelanda i druge buve poput baltičkih država direktni i očigledni saučesnici nacista.
 

Tako da se odnos prema njima mora graditi kao prema liderima zemalja nacističke koalicije", napisao je Medvedev na Telegramu.

Bivši ruski predsednik je dodao da se ne treba "upuštati u slatke snove o tome kako će se jednog dana pomiriti i osnovati veliku "poliamornu porodicu sa nebinarnim polovima".Glas javnosti/Raša Tudej Balkan

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR