Glas Javnosti

MASOVNA TUČA NAVIJAČA PANATINAIKOSA I OLIMPIJAKOSA U BERLINU: Uhapšeno 89 huligana, neki KRITIČNO! Povređeni i policajci (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Navijači Olimpijakosa i Panatinaikosa potukli su u subotu na nedelju u Berlinu tokom vikenda Fajnal-fora Evrolige.

Desetine je povređeno a najmanje jedna osoba se bori za život - dosadašnji su epilog krvavog obračuna dve navijačke grupe iz Grčke.

Do sukoba je došlo u Prenclojer Ale metro stanici, a još dve osobe su u veoma teškom stanju, dok su nemački lekari ukazali pomoć dvocifrenom broju osoba.


Panatinaikos je na Fajnal-foru elitnog takmičenja prošao u finale, Olimpijakos to nije uspeo, ali se u nedelju igraju mečevi za treće mesto između Olimpijakosa i Fenerbahčea, odnosno finale Panatinaikosa i Real Madrida.

To je bilo i uvertira u sukob grupa navijača o kom Berliner cajtung piše da je isprva bilo teško proceniti situaciju.

Policajci koji su se odazvali pozivu i došli na lice mesta su imali poteškoća da smire situaciju i konflikt navijača.

Nemci pišu da je reč o tuči navijača Olimpijakosa i Panatinaikosa, koji su se u Berlinu našli zbog Fajnal-fora Evrolige, a „Bild“ navodi da je kasnije uhapšeno 89 navijača.

DANAS FINALE FAJNL FORA

Fajnal-for se u nedelju završava utakmicama od 17 i od 20 časova.

Prvo za treće mesto igraju Olimpijakos, poražen od Real Madrida, i Fenerbahče koji je izgubio od Panatinaikosa, a onda Real i PAO.

Real brani titulu koju je osvojio prošle godine u Kaunasu, dok se Panatinaikos prvi put našao u borbi za trofej posle dužeg perioda.


Glas javnosti/N07S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR