Glas Javnosti

Majka za primer: Okružili je motociklisti i napali je, ona se branila sama

Svet
Autor: Glas javnosti

"Bila je to instiktivna reakcija, morala sam da zaštitim svoju decu", rekla je hrabra majka

Amerika je zgrožena neverovatnim napadom na majku dvoje dece koji se dogodio u ponedeljak uveče ispred gradske kuče u Filadelfiji.

Niki Bulok, 23-godišnja majka koja je u tom trenutku dostavljala hranu za "UberEats", našla se u okruženju grupe ljudi na motociklima, a nakon blage prepirke s jednim od njih, situacija je eskalirala.


Naoružani čovek popeo se na njen automobil u kom su bila deca i počeo je da skače po zadnjem staklu. Kada je staklo puklo, Niki je izašla iz vozila kako bi pokušala da zaustavi ludilo.

Ali, motociklista je odmah krenuo agresivno na nju. Prvo joj je uperio pištolj u glavu, a nakon toga i udario glavom u glavu, i to dok je nosio kacigu.

Neverovatno hrabra žena nije odustala. Suprotstavila se naoružanom motociklisti i gurnula mu motor na ulicu.

U razgovoru za američke medije, Niki je objasnila što se dogodilo.

"Na prvu nisam reagovala, ali kada sam shvatila da skače i razbija staklo na mom automobilu, morala sam. Bila je to instiktivna reakcija, morala sam da zaštitim svoju decu. Nemam ništa protiv motociklista, štaviše, i sama sam radila u mehaničarskoj radionici, ali nekada se stvari otmu kontroli", rekla je Niki.


Policija je juče saopštila da je privela osobu koja se sumnjiči da je napala ženu s dvoje dece i da je istraga u toku.

U sredu popodne ogklasio se i Robert Listenbi iz kancelarije okružnog tužioca Filadelfije, koji je saopštio da je 26-godišnji Kodi Heron iz Filadelfije uhapšen i optužen za incident.

"Njegovo nasilno, bezakono ponašanje je potpuno neprihvatljivo ovde u gradu Filadelfiji", rekao je on.

Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR