Glas Javnosti

JEZIVA ISPOVEST ŽENE BUKTINJE! Muž me ZAPALIO, unakazio, i evo zašto sam mu oprostila (FOTO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Tanju Majsenbah (48) zapalio je suprug, ali mu je ipak oprostila sve!

Tanja je dosad potrošila, kako piše britanski "San", više od dva miliona funti na razne operacije pokušavajući da vrati svoj izgled i zdravlje nakon napada. Sada je tek na pola puta. Šest meseci je provela po bolnicama na lečenju ali je, ipak, oprostila mužu. Svi se pitaju zašto, a odgovor je jednostavan.

Donald, Tanjin suprug, u decembru 2018. godine pripremio je roštillj u njihovoj bašti želeći da provedu lepo i ugodnno veče uz vatru i večeru. Dok je pripremao vatru, Tanja se saplela, a Donald je slučajno zapalio veliki upaljač za roštilj. Vatra se ubrzo proširila po njenim rukama, licu i kosi.

Žena, koja živi u američkom gradu Atlanti, odmah je odvezena u bolnicu. Njene povrede su bile tako strašne da su je stavili u veštačku komu na dva meseca. Za to vreme operisali su je bezbroj puta, a kožu sa lica su joj potpuno zgulili i presadilli novu!

Iako je nakon šest meseci puštena iz bolnice i dalje odlazi na operacije. Njen suprug Donald bio je očajan zbog nesreće i sve vreme je ostao uz nju. Na ženinu nesreću, njeno osiguranje nije pokrivalo ovakve operacije ali je država odlučila da joj pritekne u pomoć.

ZAPALILA SE KAO ŠIBICA

Ovo je Tanjina priča, priča u suzama...

- Suprug i ja smo bili napolju, nedelju dana pre Božića. Bilo je kasno i ušla sam u kuću da pripremim meso da ga ispečemo na roštilju. Kad sam se vratila, suprug je još uvek palio vatru što nisam odmah shvatila i kako sam se saplela, plamen iz velikog upaljača za potpaljivanje roštilja je buknula i uhvatila. Zapalila sam se kao šibica!

- Nakon toga, u bolnici sam provela šest meseci. Prva dva meseca, zbog strašnih bolova i činjenice da sam svake nedelje imala operaciju, stavili su me u indukovanu komu. Sva koža koju na meni sada vidite nije koža koja je spaljena, morali su ili da je presađuju ili da stave graftove. Kada sam se konačno probudila iz kome, svi mišići su bili bili atrofirali, nisam mogla da gutam, da govorim, da se okrenem u krevetu.


Facebook/Screenshot

- Dok sam bila u bolnici moj suprug je bio strašno ljut na samog sebe zbog incidenta, bojao se da će me izgubiti. Vodio je dnevnik jer mu je najgora stvar bila što nije mogao da sa mnom razgovara. Onda me je poslao u rehabilitacioni centar na mesec dana ali dok sam tamo bila, dobila sam strašnu infekciju skalpa, gljivičnu infekciju koju obično ne dobijaju ljudi. Strašno me svrbelo a nisam tada mogla da pokrećem ruke, to je bio pakao. Koristila sam sve što sam mogla nekako da dohvatim da se počešem i od toga sam na kraju dobila sepsu jer sam izgrebala skalp i onda sam opet završila u bolnici.

- Potom su mi operisali oči, desno oko mi se izvrnulo dok sam bila u komi. Još uvek mi predstoji bar 20, a možda i 50 operacija jer mi je izgorelo 35 odsto tela.

- Moj suprug je predivan čovek, ni za trenutak me nije nnapustio, svih šest meseci je bio uz mene u bolnici, kupao me, čistio mi rane. Bila sam u depresiji zbog svog izgleda, moja usta su bila stalno otvorena, oči izbačene, tu više ne pomaže šminka ali sada želim da budem jača i da nastavim dalje. Kada ovakvo nešto preživite, jedino vam preostaje da budete zahvalni što ste uopšte živi.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR