Glas Javnosti

PUTIN IZDAO HITNO NAREĐENJE! POČELO JE! Moćna ruska flota okupirala Crno more! (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Više od 20 brodova napustilo je Sevastopolj i Novorosijsk i uputilo se u određena područja Crnog mora na vežbe, saopštava odeljenje informacione podrške Crnomorske flote pres službe Južnog vojnog okruga.

Više od 20 brodova Crnomorske flote izašlo je na more na vežbe, a sktivnosti uključuju fregate, patrolne brodove, male raketne brodove i raketne čamce, desantne brodove, male protivpodmorničke brodove, kao i minolovce.

- Na putu ka određenim zonama, posade brodova će izvesti niz vežbi i obuka o organizovanju komunikacija, bezbednom manevrisanju u oblastima sa intenzivnom plovidbom i organizovanju PVO na moru - navodi se u poruci, a prenosi je tvzvezda.ru.

Ranije je saopšteno da su motorizovane puške Južnog vojnog okruga podignute na uzbunu za obuku u Rostovskoj oblasti. Vežbe bojeve vatre biće održane na poligonima Kadamovski i Kuzminski. Marinci Kaspijske flotile su takođe upozoreni da učestvuju u vežbi – vojna lica su se preselila na poligon Škorpion.

Dan ranije, 25. januara, počela je obimna provera borbene gotovosti u Južnom vojnom okrugu. Pripadnici 58. kombinovane armije dobili su oružje i napredovali na udaljene poligone. Osim toga, avioni Su-27SM, Su-30SM2 i Su-34 vežbaće raketne udare na poligonima Krima, Kubana i Rostovske oblasti. Svrha događaja je provera borbene gotovosti okružnih jedinica i formacija, interakcija između rodova oružanih snaga i profesionalne veštine komandanata da upravljaju svojim potčinjenima u situaciji koja se brzo menja na ratištu.

BONUS VIDEO: NE UMIREMO OD STAROSTI VEĆ NAS JEDU PARAZITI

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od halalAKinayaknak! u 26.01.2022 15:39:31 h
     0 
Motorizovane puške Dajte, prevodite kako valja ili ne objavljujte uopšte!!!