Glas Javnosti

DETALJI DRAME U VELSU: Mlada trudnica IZBODENA, napadač u bekstvu!

Svet
Autor: Glas javnosti

Velška policija je opkolila selo Aberfan nakon, kako je opisala, "ozbiljnog napada".

Trudnica je nakon incidenta prebačena u bolnicu, a škole i domovi su trenutno zatvoreni.

Sve službe hitne pomoći su na terenu, a policija poručuje ljudima da izbegavaju to područje. Saznaje se da je reč o napadu nožem koji se dogodio u blizini škole.


Prema izveštaju tamošnjih lokalnih medija, policija je izašla na teren nakon što je danas oko 9 sati dobila dojavu o incidentu koji se dogodio na putu Moy u Aberfanu.

Incident je u toku, saopštila je policija Južnog Velsa, a portparol je rekao da "službe za hitne slučajeve reaguju na ozbiljan napad koji se dogodio na Moy Road-u u Aberfanu oko 9 sati ujutro".


Velška služba hitne pomoći saopštila je da je njen tim pružio "kritičnu negu na mestu događaja" pre nego što je napadnuta osoba hitno hospitalizovana u bolnicu u Kardifu. Policija je oko 14.00 saopštila da je izbodena 29-godišnja žena, dodajući da je napadač u bekstvu i da policija aktivno traga za njim.


Navodi se da je žena teško povređena u napadu, ali njene povrede nisu opasne po život. Lokalni mediji pišu, pozivajući se na izjave meštana sela, da je napadnuta žena bila u 7. ili 8. mesecu trudnoće.

Portparol policije je rekao da su sve škole i društveni centri u tom području "trenutno zatvoreni iz predostrožnosti".


Glas javnosti/I01H 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR