Glas Javnosti

DAJTE MI 24 ČASA I ZAUSTAVIĆU RAT U UKRAJINI! Obećanje Donalda Trampa zatreslo svet: Staću na put Trećem svetskom ratu!

Svet
Autor: Glas javnosti

Bivši američki predsednik i mogući republikanski predsednički kandidat Donald Tramp obećao je svojim biračima da će okončati rat u Ukrajini u roku od 24 sata, ukoliko ponovo bude izabran.

Tramp je rekao da je ruski predsednik Vladimir Putin počeo da raspoređuje trupe na granici Ukrajine nakon "katastrofe" njegovog "izbacivanja iz Bele kuće", prenosi Klix.

Optužio je administraciju predsednika Džoa Bajdena da nije ni pokušala da pregovara sa Putinom. "Nije slučajno da me duboka država još više proganja otkako sam obećao da ću okončati rat u Ukrajini", kazao je Tramp. Dodao je da bi mogao da okonča rat "vrlo brzo" kada bude izabran za predsednika.


"Imaću dogovor u roku od 24 sata. Stojeći danas pred vama, ja sam jedini kandidat koji je dao to obećanje.Staću na put Trećem svetskom ratu prema kom idemo", rekao je Tramp.

Važno je istaći i to da je Tramp i ranije je bio poznat po populističkim izjavama koje nisu bile utemeljene u realnosti i sve do sada viđeno u Ukrajini jasno navodi na zaključak da je rusku invaziju praktčno nemoguće zaustaviti u roku koji Tramp pominje.

Glas javnosti/Fonet

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR