Glas Javnosti

BIZARNO: Otvorila se rupa ispod bazena u Izraelu,muškarac poginuo (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Muškarac je poginuo pošto je usisan u rupu koja se otvorila ispod privatnog bazena na kućnoj zabavi u Izraelu. Incident se desio u vili u gradiću Karmi Jozef, 40 kilometara jugoistočno od Tel Aviva, gde je bila organizovana korporativna žurka. Žrtva je identifikovana kao 32-godišnji zaposleni u kompaniji čiji zaposleni su bili na zabavi.

Par, u 60-im godinama, vlasnici imanja na kojem se desila nesreća, uhapšen je pod sumnjom da je izazvao smrt zbog nemara, prenosi BBC.

Prema snimcima sa mesta događaja, napravljenih mobilnim telefonom, vide se ljudi u kupaćim kostimima u i oko skoro praznog bazena, kako u šoku posmatraju kako voda otiče u ogromnu rupu, noseći sa sobom sve. Vidi se i čovek koji se približio da bolje vidi, samo što nije upao, ali uspeva da se otrgne, za dlaku izbegavši da bude uvučen u vrtlog.



Prema izveštajima izraelskih medija, žrtva Klil Kimi, upao je u rupu, duboku 13 metara. Dodaje se da je spasilačkim timovima bilo potrebno četiri sata da stignu do njega.

Još jedan muškarac je takođe upao u rupu, ali je uspeo da se izvuče, pretprevši lake povrede.

Jedan od prisutnih na zabavi rekao je za izraelski Kanal 12 da je na zabavi bilo oko 50 ljudi, dok je drugi naveo da je u trenutku kada se rupa ispod bazena otvorila u vodi bilo svega šest ljudi, prenose izraelski mediji.


- Nivo vode je iznenada počeo da se smanjuje i rupa se otvorila, stvorivši vrtlog koji je uvukao unutra dvoje ljudi“, kazala je neimenovana žena za Kanal 12.

Times of Israel je citirao lokalnog zvaničnika koji je naveo da je vlasnik bazen napravio bez planske dozvole, na lokaciji za koju se već zna da je imala problema sa infrastrukturom.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR