Glas Javnosti

BIZARNI SLUČAJEVI TRESU AMERIKU: Žene proglašene mrtvima, pa u mrtvačnici utvrđeno da dišu

Svet
Autor: Glas javnosti

Žena od 82 godine proglašena je mrtvom u staračkom domu na Long Ajlendu u američkoj državi Njujork, ali je tri sata kasnije ustanovljeno da diše u mrtvačnici u koju je preneta, saopštile su tamošnje vlasti.

Žena, čije ime nije saopšteno, proglašena je mrtvom u subotu u staračkom domu Voters Edž u mestu Port Džeferson u 11.15 po lokalnom vremenu, i preneta je u mrtvačnicu u 13.30, a tamo je ustanovljeno da ipak diše u 14.09, saopštila je policija okruga Safolk.

Žena je hospitalizovana, a danas nema podataka o njenom stanju. Slučaj je u fazi istrage i poveren je državnom tužilaštvu Njujorka, prenosi N1.


Pre samo nekoliko dana, jedan starački dom u saveznoj državi Ajova kažnjen je sa 10.000 dolara zbog sličnog incidenta sa preuranjenim proglašenjem smrti osobe.

U Ajovi se to 3. januara desilo jednoj 66-godišnjoj ženi. Proglašena je mrtvom u domu za specijalnu negu obolelih od Alchajmerove bolesti u Urbandejlu, stavljena u vreću za mrtve i preneta u krematorijum, gde su radnici ustanovili da ona diše, pa su pozvali policiju, saopštile su vlasti.

Žena je vraćena u dom, gde je umrla dva dana kasnije, to jest 5. januara.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR