Glas Javnosti

STRAŠNO NASILJE! MASOVNA TUČA NAVIJAČA ZVEZDE I PARTIZANA: Jedan mladić teško povređen, bore mu se za život!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Masovna tuča navijača Crvene zvezde i Partizana dogodila se noćas u Novom Beogradu.

U incidentu je učestvovalo njih četrdesetak, a nekoliko vinovnika zadobilo je teže povrede. Do sukoba navijača došlo je zbog ranije netrpeljivosti, iscrtavanja grafita i ostalih navijačkih čarki.

Pre nekoliko dana upravo u Novom Beogradu uhapšeni su navijači Partizana iz grupe "Vandal bojsi". Kod njih su tom prilikom pronađene drvene palice, fantomke i sprejevi za ispisivanje grafita, podseća Informer.

Izvor je tada otkrio da su se ti navijači pripremali za tuču sa pristalicama suprotnog tabora. Upravo ovo je bio jedan od glavnih motiva za masovnu tuču koja se dogodila samo nekoliko dana posle ovih priprema.


U sukobu koji se dogodio noćas povređeno je više od 10 ljudi, među kojima ima i dece. Jutro nakon masovne tuče na Novom Beogradu vidljivi su tragovi jezivog sukoba. Na mestu gde je došlo do tuče i jutros su vidljivi tragovi krvi.

Navijači Partizana igrali su košarku kada su ih iz žbunja navodno napali navijači Crvene zvezde. Na glavama su imali kapuljače, a u rukama motke i palice.

Lekari na Vojnomedicinskoj akademiji bore se za život mladića (30) koji je u tuči zadobio teške telesne povrede. Policija je uzela snimke sa okolnih kamera, ali i obavila razgovor sa povređenima.

Glas javnosti/Informer/Telegraf

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR