Glas Javnosti

Sergej opet opleo po Raduloviću: Ludi Radule je greška prirode


Autor: Glas javnosti

Dok se jedni trude da u preostalih desetak dana, koliko je ostalo do izbora, promovišu svoje programe i kandidate, neke stranke koje na njima takođe učestvuju imaju drugačiju taktiku - napadanje onih sa kojima se bore za isto ili slično biračko telo.

Primer za to su PSG i DJB, odnosno njihovi lideri Sergej Trifunović i Saša Radulović, koji se nekoliko dana unazad svađaju oko prikupljanja potpisa: ko ih je kome sakupljao, ko je to radio samostalno a ko uz pomoć (i čiju), na kojoj opštini...

 Nakon Radulovićevih opužbi izrečenih u jednoj televizijskoj emisiji da je PSG-u vlast prikupljala potpise, za šta je kao dokaz naveo da je su samo na Novom Beogradu prikupili više od 5.000 potpisa, a da na njoj ne izlaze na lokalne izbore, kao i da je slična situacija na Čukarici, u Novom Sadu i Šidu, Trifunović je rešio da uzvrati udarac.

Uz to, nije se libio da iskoristi i po koju uvredu, pa je za Radulovića rekao da je "žvalica", "greška prirode" i "ludi Radule".

- A i ovo mi isto interesantno. Ima još jedna priča za žvalicu zvanu Ludi Radule i tu ću završiti sa pomenutom greškom prirode, ali to već zaslužuje skeč. Predobar materijal, next week žimi majka - napisao je Trifunović.

 On je uz ovaj komentar podelio i tvit člana predsedništva DJB Vojina Biljića, koji je rekao da je njihova lista "Suverenisti" jedina koja je samo prikupila dovoljan broj potpisa birača, kao i da od 11.000 potpisnika nijedan nije podržao neku drugu listu. Kako bi ga demantovao, Trifunović je objavio rešenje Republičke izborne komisije (RIK), koje ipak kaže nešto drugačije.

(Izvor: Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR