Glas Javnosti

VULIN ZAŠTIĆEN KAO BELI MEDVED: Stanar ga SNIMIO NA ULICI bez maske, pa mu SPECIJALCI opkolili zgradu i TRAŽILI DA IZBRIŠE SNIMAK na njihove oči! (FOTO)

Politika
Autor: Glas javnosti

Novi ministar policije Aleksandar Vulin snimljen je juče kako izlazi iz jednog frizerskog salona na Vračaru a kada ga je stanar snimio sa prozora svog stana, zgradu su opkolili specijalci i tražili da pred njima izbriše snimak na kojem je ministar Vulin i to bez maske, iako je upravo bio u salonu.

Naime, njega je snimio jedan stanar koji je sve to video iz zgrade preko puta salona. Nakon sat vrenena od ovog događaja čoveku su pokucali na vrata policijski službenici i inspektori.

Muškarac, koji je želeo da ostane anoniman, je rekao da je napravio snimak juče oko 16 časova, a nakon nepunih sat vremena je usledio dolazak policije, ’’Kao da love Bin Ladena’’ , kako kaže.

-Sjurili su se u moju ulicu i opkolili zgradu s četiri patrole, džipom interventne i inspektorima u civilu. Kao da sam poslednji kriminalac, opkolili su zgradu i lupali na vrata komšijama u potrazi za čovekom koji je snimao ministra Vulina. Izgleda da je upravo ministar primetio da sam ga snimio- ispričao je čovek za Novu.rs

-Kada sam im otvorio, tražili su mi ličnu kartu. Pitao sam da li imaju nalog za pretres, jedan mi je rekao da imaju, drugi da nemaju, ali da imaju naređenje da ispitaju ko je snimao ministra Vulina, koji je štićena osoba. Kad sam pitao na osnovu čega mi onda traže ličnu kartu, rekli su: Nema problema, možemo mi ovde da čekamo doveka i da ti tražimo ličnu kartu čim izađeš na ulicu.- kazao je on.

Foto: Youtube

Zatražili da se odmah obriše snimak

Rekli su mu i da je Vulin štićena osoba i da ne sme da se slika ni s prozora stana.

-Kad su mi na kraju, ipak, pogledali ličnu kartu i izvršili određene, kako su rekli “provere”, jedan od njih mi je tražio da pred njima obrišem snimak, a da on to svojim telefonom snimi. Mene kako brišem snimak. Nisam pristao, pa dok su odlazili rekli su mi kako im je Vulin nakon što su me proverili rekao da me ne “pritišću”. Ne znam kako bih to prokomentarisao-, navodi sagovornik Nove i dodaje da je ovo ’’krajnje neodgovorno ponašanje za koje javnost treba da zna’’.

Foto: Youtube

-Da ne zaboravimo, to se sve dešava juče, kada smo imali oko 2.400 novozaraženih, a oni nit nose maske, nit poštuju mere, još nas i love kad ih uhvatimo u tome-, zaključio je muškarac.

Podsećamo, obavezno nošenje maski u zatvorenom prostoru je već odavno stupilo na snagu, a građani koji to ne poštuju će se ozbiljno kažnjavati. Između toga što je Vulin ministar- on je i građanin Srbije, te zašto važe dvostruki aršini u svemu, pa i u životnoj ugroženosti stanovništva?!

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR