Glas Javnosti

VUČIĆ: Srbin sam i VOLIM SRBE, ali ne mogu da zamislim PRIBOJ BEZ BOŠNJAKA!

Politika
Autor: Glas javnosti

Svi koji su odgovorni za bilo kakvo pravljenje problema biće sankcionisani, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u poseti Priboju.

- Svi koji su odgovorni za bilo kakvo pravljenje problema biće sankcionisani, zato što moramo odgovornost da postavimo kao ključni princip ali i mi moramo svoju decu da učimo da moramo živeti zajedno - izjavio je danas u Priboju predsednik Srbije Aleksandar Vučić i poručio da država neće imati milosti za one koji hoće da naruše mir.

- Ja sam Srbin, predsednik Srbije i naravno da volim Srbe, ali ne mogu da zamislim Priboj bez Bošnjaka, i neće biti bez Bošnjaka jer imaju ista prava kao Srbi - poručio je Vučić i naglasio da "mi moramo da živimo zajedno".
- Reći će Bošnjaci to je prazna priča i bajka, ali nije, to je stvaran život, i Bošnjak iz Starog Priboja i Sjeverina kao i Srbin iz Pribojske banje i sela prema Rudom - jednako je ovo njegova zemlja kao što je moja i svakoga od vas ovde - rekao je Vučić.
- Za nas je Priboj ispit da li smo ljudi ili ne i ne sme da nam se događa da deca pevaju da neko puca u džamije - upozorio je Vučić i poručio da, kao što poštujemo naše crkve manastire i ikone, tako moramo poštovati i komšije muslimane.
- Ako neko misli da to neko može i treba da sruši, imaće posla sa državom, a država po pitanju očuvanja mira i stabilnosti neće imati milosti - poručio je Vučić u Priboju.
BONUS VIDEO: POZNATI ASTROLOG OTKRIVA: NEPOZNATA ŽENA ME JE NATERALA DA SE BAVIM ASTROLOGIJOM

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR