Glas Javnosti

VUČIĆ ODLAZI: Neverovatna odluka predsednika SNS

Politika
Autor: Glas javnosti

Aleksandar Vučić, predsednik najveće stranke u Srbiji, odlazi sa položaja šefa SNS. On je najavio da će na kormilu naprednjaka ostati do izbora, rekao je danas na Izbornoj skupštini SNS u dvorani "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu.

Na početku obraćanja Vučić je rekao da će pokušati da realno sumira rezultate koji su postignuti i ukaže na probleme sa kojima se stranka suočavala.

Članovi stranke dočekali su predsednika Vučića aplauzom kada je ulazio u halu.

Na izbornoj skupštini Srpske napredne stranke, biće podmlađen rukovodeći kadar. Nakon skupštine biće održana i svečana akademija povodom 13 godina od osnivanja.

Članovi stranke dočekali su predsednika Vučića aplauzom kada je ulazio u halu.

Više od 4.000 delegata izabraće članove Glavnog odbora, Predsedništva, Izvršnog odbora i ostalih stranačkih organa. Značajne promene posebno se očekuju u potpredsedničkom sastavu GO, a u neke od ovih fotelje trebalo bi da sednu mladi, novi kadrovi.

Potpredsednici do ovog trenutka još nisu izabrani, a prema poslednjim informacijama oni i neće biti izabrani ovoga puta.

Izbori odloženi

Izbor predsednika i zamenika predsednika SNS, koji je trebalo da bude održan danas na Izbornoj slupštini naprednjaka, odložen je za sledeću godinu, piše "Blic".

Nezvanično, on će se održati nakon izbora naredne godine, koji su planirani za 3. april.

Iako su ove dve tačke bile na današnjem dnevnom redu Izborne skupštine, one su u međuvremenu, u toku zasedanja, preformulisane.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


KOMENTAR
od Ex faca u 27.11.2021   14:37:06 h
     0 

Realno, neće AV ostati u vlasti večito i imati zaštitu i imunitet. Otići će jednog dana u anonimnost. Ako u oblasti Rio TInta i široj okolini oboli i jedno dete od zagđenja, zna se ko vedri i oblači dovodeći te zagađivače, trebalo bi aktivirati oko za oko ili slično. Ne mogu sve investicije i pare ovog sveta da zamene kašalj ili temperaturicu jednog deteta
AKTUELNE VESTI S MREŽA


HOROSKOP