Glas Javnosti

VUČIĆ O SLUČAJU JOVANJICA : "Da se provere svi navodi i utvrdi se da li je učinjeno nešto suprotno zakonu"

Politika
Autor: Glas javnosti

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da nema problem da se ispitaju svi navodi novinarke Jelene Zorić, pa i o kontaktu direktora BIA Bratislava Gašića i optuženog Predraga Koluvije, o čijem jedinom kontaktu, kaže, i postoji službena beleška

Na konstataciju novinarke N1 da se Jeleni Zorić zahvalio na istini o njegovom bratu, budući da je rekla da "Andreja Vučića nema u Jovanjici" i da je to spin, te pitanje šta sa drugim delom njene izjave u kojoj navodi da se sa Koluvijom čuo direktor BIA Bratislav Gašić, Vučić je rekao da to pitanje najbolje pokazuje svu suštinu naše unutrašnje politike.

- I sve licemerstvo, svu nepravdu i nemoć onih koji su se godinama trudili da sve usmere, najčešće ka jednoj osobi, a onda ka porodici. Tri godine, a ne tri munuta, sata ili dana, tri godine na vašoj TV ste govorili da smo kriminalci koji prozivode drogu, vlasnici kartela, u kontaktu sa Koluvijom... - podsetio je Vučić.

A, onda, kaže, kada su posle tri godine svi priznali da je to laž, i inspektor Milenković, njegov advokat, Jelena Zorić, koja je za svoj profesionalizam tokom korone i dobila odlikovanje države, nema ni reči izvinjenja.


- Čekajte ljudi, rekoste li vi izvinite zbog laži? To vas ne zanima, sad samo Bata Gašić - konstatovao je Vučić.

Dodao je da je o tome i sam govorio, na pres konferenciji, kada je rekao da su mnogi ljudi iz VBA, VOA, BIA bili u kontaktu sa njim piše Telegraf

Vučić je naveo i da je Gašić imao jedan kontakt sa Koluvijom, o kojem postoji službena beleška, i koji direktor BIA nije želeo da sakrije, iako mu je čak i ponuđeno iz MUP-a.


- Nemam problem da sve bude ponovo ispitano, samo se pitam... video sam neke koji su se u majku kleli tri godine da je Andrej bio u kontaktu sa Koluvijom, a sada to nema veze, tu je Gašić, a on imao jedan kontakt, o kome postoji službena beleška, jedna u MUP, jedna u BIA - rekao je Vučić.

Ponavlja da nema problem da se sve ispita, i da ima apsolutno poverenje u Gašića, te da je siguran da nije učinio ništa protivpravno.

- A, ako jeste, treba da odgovara. Da se provere svi navodi i utvrdi se da li je učinjeno nešto suprotno zakonu. Ali, to neće oprati one koje su tri godine bestidno lagali i koje baš briga i za ovo što ja sada govoirm, jer je normalno da ja budem džak za udaradnje...- rekao je Vučić.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR