Glas Javnosti

VUČIČ O NARODNOM POKRETU : Otkrio neke novine o planovima

Politika
Autor: Glas javnosti

Predsednik SNS i Srbije Aleksandar Vučić rekao je na početku sednice Predsedništva i Glavnog odbora SNS u MTS dvorani da traži od svoje stranke podršku za stvaranje Narodnog pokreta za državu, jer je "potrebno u teškim trenucima svi da se okupimo za Srbiju, svi koji želimo normalnost".

„Potrebne su nam sve snage dobrih i važnih ljudi, svaki glas mudrosti, da prebrodimo ovo teško vreme. Zato je važno da pokušamo da napravimo viši oblik organizacije, gde bismo preuzeli taj teret organizovanja političkih aktivnosti, a bili bismo slobodni mnogo više nego ranije da sagledamo i uvažimo stavove onih koji nisu u našoj organizaciji, a mnogu da pomognu našoj zemlji“, rekao je Vučić.

Dodao je da bi u tom pokretu bilo i mnogo nestranačkih ličnosti, „kojima bismo dali značajanu pdoršku da zajednički radimo za boljitak Srbije“.

On je za to zatražio podršku od članova stranke, dodajući da ne želi „da neki predsednik opštinskog odbora ne želi da vidi nekog uglednog intelektualca, zato što bi mogao da bude konkurencija u stranci“.

„Budimo otvoreni za stvaranje Narodnog pokreta za državu. Potrebno je u teškim trenucima svi da se okupimo za Srbiju, svi koji želimo normalnost“, poručio je Vučić.

Dodao je da će pokret biti „jedina srpska opcija, mislim građana Srbije, ne mislim isključivo Srba, koja će da brine o interesima Srbije“.

„Zato je potrebno ići u narod, prihvatiti oberučke ljude“, istakao je.

Kazao je da na političkoj sceni „treba da vidimo neke nove ljude, i u našoj stranci, i zato je važna Skupština (SNS)“, koju je najavio da će sazvati za 27. maj.

„Dolazi vreme za podmlađivanje“, naveo je i dodao da se ne radi samo o ljudima koji su mladi, već i o onima koji nisu politički potrošeni.

Pored Vučića na sednici Predsedništva i GO sedeli su i predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić i potpredsednik SNS Miloš Vučević.

Prisutni su i Vladimir Orlić, Ana Brnabić, Aleksandar Martinović, Nikola Selaković, Tomislav Momirović, Aleksandar Šapić, Zlatibor Lončar, Maja Gojković, Marija Obradović, Vladimir Đukanović, Petar Petković, Siniša Mali, Nebojša Stefanović, Goran Vesić piše N1

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR