Glas Javnosti

VUČIĆ SA SEDNICE SNS : Skupština 27. maja, zemlja će se suočavati s dodatnim pritiscima oko KiM

Politika
Autor: Glas javnosti

Vučić je rekao da su u toku pripreme za skupštinu stranke i istakao da predstoje važne nedelje i meseci

Lider naprednjaka i predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas, na sednici Glavnog odbora stranke, da će sazvati Skupštinu SNS za 27. maj.

Vučić je u MTS dvorani rekao da su u toku pripreme za skupštinu stranke i istakao da predstoje važne nedelje i meseci, prenosi Tanjug.

- Nedovoljno često držimo sednice GO i dobro je da se okupimo i saslušamo jedni druge. Oko skupštine stranke, u skladu sa statutom SNS, o čemu smo na Predsedništvu pričali, 26. ili 27. aprila, sazvaću skupštinu za 27. maj ove godine. I u toku su već unutarstranački izbori, negde se odvijaju na dobar način, negde na manje dobar način - rekao je Vučić.


Najavio je da će se na skupštini krajem maja birati svi stranački organi.

- Ali ću i danas, želim o tome da govorim, o mojoj ideji, po prvi put na sednici GO predočiti nešto što bi mogla da bude i odluka skupštine stranke. Mislim da je reč o strateškoj i suštinskoj odluci, pošto ćemo biti u uslovima kada je zemlja pod velikim spoljnim i unutrašnjim pritiscima. Jer, kad neko nije na vlasti 10 ili 11 godina, ne razume to kao svoj nesposobnost, već će krivce tražiti u nama i tako agresija postaje osnovni moto njihovog političkog delovanja - kazao je Vučić.

Dodao je da zato naprednjaci treba da se pripreme za težak period, kao i da će se zemlje suočavati sa dodatnim pritiscima oko KiM 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR