Glas Javnosti

SKANDAL! KRAGUJEVČANE DOVODE U BEOGRAD NA "PRINUDNI RAD ZA SNS": Prljava kampanja naprednjaka pred ključne izbore u prestonici

Politika
Autor: Glas javnosti

Povodom više puta pomenute priče o Kragujevčanima koji su ucenjeni i primorani da učestvuju u kampanji od vrata do vrata Srpske napredne stranke za beogradske izbore oglasio se ponovo i Dalibor Jekić, narodni poslanik Stranke slobode i pravde i predsednik GO SSP Kragujevac.

„Preko leđa ucenjenih Kragujevčana povereništvo Srpske napredne stranke u Kargujevcu želi da se dodvori svojoj centrali i njihovom koordinatoru Bajagiću, da se pokaže zahvalnost za davanje još jedne šanse Nikoli Dašiću i njegovim saradnicima da i u narednom periodu vode grad.

Kragujevčani protiv svoje volje moraju da idu na prinudni rad u Beograd. Njihov zadatak je da u narednim mesecima obilaze vrata Beograđana i da skupljaju kapilarne glasove, izjavio je Dalibor Jekić.

Jekić objašnjava da se pritisci, ucene i zastrašivanja u Kragujevcu nastavljaju i posle izbora.


„Zadatak zaposlenih u javno-komunalnim i državnim preduzećima je da u narednim mesecima obilaze vrata Beograđana i da skupljaju kapilarne glasove. Svaki deo grada Kragujevca ima odredište u Beogradu odnosno opštinu u kojoj će biti radno angažovan.

U Beograd se odlazi organizovano u grupama, jedna grupa je otišla u petak, a druga grupa u ponedeljak i ostaju po 7 dana“, navodi on.

Po njegovom mišljenju jasno je da Srpska napredna stranka ne želi da sprovede preporuke ODIHR-a, da je i dalje spremna da manipuliše i obmanjuje kako domaću tako i međunarodnu javnost.

„To vidimo i na ovom primeru. Pored toga što ne odustaje od vršenja pritisaka, ucena i zastrašivanja, u ovom slučaju imamo i zloupotrebu javnih sredstava.

Za vreme angažovanja ljudi u Beogradu koji su zaposleni u javnim i državnim preduzećima njima će biti vođeno da rade na svojim poslovima, a što je bio slučaj i u prethodnoj kamapnji“, objašnjava Jekić u svom obraćanju javnosti medijima.

Glas javnosti/N07S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR