Glas Javnosti

NESTOROVIĆ UDARIO NA VUČIĆA I DAČIĆA: U toku bespoštedni TEROR protiv Srba na Kosovu i Metohiji! SNS i SPS su SAUČESNICI i KOLABORANTI!

Politika
Autor: Glas javnosti

Na Kosovu i Metohiji je u toku bespoštedni teror protiv preostalog srpskog naroda čiji su režiseri – zapadne sile na čelu sa SAD, Velikom Britanijom i Nemačkom, a instrument je “novi albanski firer” Aljbin Kurti, navodi grupa “MI – Glas iz naroda” u saopštenju.

“Međutim, imaju saučesnike. Ili, bolje rečeno, kolaborante – vladajuću SNS-SPS koaliciju. I u Drugom svetskom ratu se znalo ko su bili okupatori i agresori, a ko kolaboranti”, kažu oni.

“MI – Glas iz naroda” ocenjuje da “današnja izdaja i sramota koju doživljavamo na Kosovu i Metohiji je bez presedana”.

Izjavu predsednika Srpske liste Zlatana Eleka da je u toku “Oluja bez ispaljenog metka” kažu da to nije uobičajena “alibi-žalopojka” predstavnika vlasti, već i “buduća optužnica”.


“Predaja Kosova i Metohije bez ispaljenog metka – makar i bez potpisa – je sramota koja se neće moći oprati. Čerčilov prekor upućen Čemberlenu posle Minhena odzvanja i danas…”, dodaju.

Državni vrh Srbije je u velikoj zabludi ako misli da će pasivno prihvatiti konstataciju da će zemlje Kvinte biti “direktni saučesnici ukolio dođe do egzodusa srpskog naroda sa KiM”, što smatraju prebacivanjem odgovornosti I izgovora za nečinjenje i nemo posmatranje “etničkog čišćenja našeg naroda”.


Potpisivanje Briselskog sporazuma direktno je rezultiralo današnjom “terorističkom okupacijom severa KiM”.

“MI” od nosilaca vlasti u Srbiji, konkretno predsednika Vučića, zahtevaju da što pre izađe s konkretnim predlogom odbrane srpskog naroda I državnosti na Kosovu, ali da to ne podrazumeva “puko pisanje” silama-okupatorima i agresorima.

“Vreme je za svestranu mobilizaciju po ovom ključnom državnom pitanju, reciprocitet u odnosima sa terorističkom tvorevinom u Prištini, i aktivno uključivanje prijateljskih sila u odbranu našeg naroda, prava i suverene teritorije. Vlast koja ne brani zemlju gubi legitimitet”, navode.

Glas javnosti/N07S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR