Glas Javnosti

ŠTA JE BILO SA BRANISLAVOM LEČIĆEM

Politika
Autor: Glas javnosti

Branislav Lečić: Ne veruje se činjenicama, već medijskim utiscima (Танјуг) Novosadski političar i aktivista, osnivač Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak, na tviteru je postavio pitanje, koje je privuklo pažnju korisnika ove društvene mreže. On je u objavi zatražio odgovor šta se dogodilo sa Branislavom Lečićem, i sam ponudio odgovor.

„Imam jedno pitanje: Šta se dogodilo sa Branislavom Lečićem, glumcem? Čovekom koji je bio tema tabloidima mesecima zbog navodnih silovanja? Čovekom sa kojim zbog tih optužbi kolege nisu htele da izađu na scenu? Je li optužen? Osuđen? Na robiji? Oslobođen? Neko se izvinio? Ništa.”

Komentarišući ove navode glumaca Branislav Lečić za sajt „Politike” kaže da je na delu kultura poricanja. Navodi da je svima slatko da nekoga poreknu.



„Mislim da dominira satanizacija, diskvalifikacija i degaradacija ljudi. Niko nema potrebu za izvinjenjem, jer život ide dalje. Moja poruka svima je da laž nikada ne može da pobedi”, kaže Branislav Lečić i dodaje da mu se niko od kolega koji nisu hteli da izađu s njim na binu nije izvinio i da to ne očekuje.

„Na žalost u ovom isčašenom vremenu ne veruje se činjenicama, ali se bezrezervno veruje medijskim utiscima. To je poraz razuma”, zaključio je Branislav Lečić.

Da podsetimo, da je glumac Branislav Lečić nestao iz javnosti tokom prošle godine, a početak 2022. obeležilo je pisanje o solidarnosti glumaca i glumica sa Danijelom Štajnfeld koja ga je optužila za silovanje. U sudskom postupku, njena prijava je odbačena kao neosnovana.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR