Glas Javnosti

LEČIĆ OTVORIO DUŠU : Otkrio šta mu je najteže palo u životu

Estrada
Autor: Glas javnosti

Glumac Branislav Lečić iza sebe ima dva braka. Prvi sa Ivanom Vujadinović koji je trajao trinaest godina i iz kog ima ćerku Anu i sina Ivana, a drugi sa Ninom Radulović koji je trajao sedam i u kom je dobio naslednika Lava.

Na pitanje o svom emotivnom životu, glumac je izjavio da krivi sebe što nije sačuvao brakove. 

- Najviše me boli što nisam sačuvao ono što jesu moji roditelji. Razveo sam se dva puta, mislim da i ja snosim deo krivice, ali i druga strana. Porodica je sačuvana bez obzira što ja nisam i dalje u njoj. Moja deca i Ivan i Ana iz prvog braka, i Lav iz drugog su blago koje imam. Grešio sam, ali sam neke stvari pogodio, birao sam ipak pametne žene koje kapiraju da ne smemo preko dece da se poništavamo i ne smemo da budemo u sukobu. Kad se rastaviš svako vodi svoj život, a deca su epicentar zbog kog vredi živeti - kaže Lečić i ističe da sa svojom decom razgovara o svim probemima.

- Mi o svemu razgovaramo kao vitezovi okruglog stola, otvoreno i iskreno i kazemo svoje mišljenje. Ćerka radi posao koji je izabrala, a kada oseti potrebu da me nešto pita, ona me pita. Uvek ostavljam otvoren prostor za njeno iskustvo i mišljenje, jer bez toga mislim da je besmisleno.


Branislav je otvorio i svoju školu glume, a na pitanje kako se snalazi u ulozi profesora, on kaže:  

- Škola glume funkcioniše super, sad je već nova sezona. Traje već deset godina, Ja ne obučavam samo glumu, već obučavam nešto što se zove život piše 24sedam

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR