Glas Javnosti

NOVI SERIJAL "GLASA" Ovako je NAPREDNJAČKA HOBOTNICA PREDRAGA TERZIĆA očerupala Kraljevo

Politika
Autor: Glas javnosti

Milioni za probrane privatnike i udruženja i to bez tendera, poslovi mimo bilo kog zakona, bahaćenje novcem iz kase građana, bogaćenje stranačkih funkcionera na grbači naroda, nepotizam...

Dug je spisak nelegalnih radnji otkrivenih u nedavno završenoj istrazi protiv Predraga Terzića, gradonačelnika Kraljeva, i njegovih saradnika. Ove malverzacije visokih funkcionera SNS-a iz Kraljeva donele su samo ličnu korist za ovaj uzak krug ljudi i sve to na teret običnih građana.

"Glas" će u nastavcima, iz dana u dan, objavljivati detalje o svim malverzacijama u Kraljevu, kao što smo obelodanili sve o mahinacijama Bobana Đurovića, prvog čoveka Vrnjačke Banje i napredne stranke u ovoj opštini.

Serijal o krađama u Kraljevu obilovaće dokumentima, potpisanim ugovorima, ali i izjavama svedoka saradnika iz najužeg okruženja rukovodstva koji su i sami bili učesnici u svim sumnjivim poslovima. Tačno će biti navedena imena gradskih funkcionera i članova Srpske napredne stranke čiji su prsti uhvaćeni u tegli meda. Objavićemo i kako su funkcioneri zapošljavali članove svojih porodica i rođake, kako su delili poslove... Objasnićemo i ko je, po raznim konkursima i javnim nabavkama, dobijao milionske sume. Tu će biti i fakture koje su razne firme slale na naplatu, a da te iste firme nisu ni prolazile obaveznu zakonsku proceduru.

U okviru serijala biće detaljno objašnjeno i kako su kraljevački političari svojim pljačkama i nesavestnim i nedomaćinskim radom uništili sopstveni ali i rejting svoje Srpske napredne stranke. "Glas" je u posedu i dokumenta iz SNS-a. U njima se detaljno, prikazuju predstavke naprednjaka protiv gradonačelnika Terzića i njegovih saradnika.

U okviru serijala biće argumentovanih primera kršenja zakona u donošenju krucijalnih odluka i sve na štetu građana Kraljeva. Biće raskrinkana celokupna politička hobotnica koja se na grbači naroda bogatila. I to enormno obogatila ali i dalje nastavlja da radi na štetu svojih građana i samo u svoju korist.

Zahvaljujući istrazi naši čitaoci konačno će otkriti ko je gradonačelnik Terzić, kog Srbija trenutno pamti po urnebesnim gafovima kao što su "aerodrum" i "zoohijena".

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Gagi u 15.03.2022 15:40:47 h
     0 
Ma ja evo ne mogu da verujem! Oni Ma nikad!