Glas Javnosti

JOKIĆ ODGOVORIO NA KRITIKE: Ne slušam ljude, posebno one koje nikada nisu šutnuli loptu na koš

Košarka
Autor: Glas javnosti

Nikola Jokić, srpski košarkaški as, ne voli da odgovara na kritike, prećuti ih tako lako da se stiče utisak kao da do njega nisu došle, ali posle dužeg vremena srpski košarkaš otkrio je da itekako zna šta se o njemu priča, ali da ga to uopšte ne dotiče jer te reči dolaze od nedovoljno stručnih ljudi.

Skroman, ćutljiv kada treba da odgovori na provokacije i maestralan na terenu, sve je to Nikola Jokić. Srpski as nepravedno je tokom cele prošle sezone slušao kritike iako je igrao sezonu iz snova za koju je trebalo da bude krunisan titulom za najboljeg igrača.
Sve je gutao i na sve je ćutao Jokić, a onda je NBA objavio dokumentarac povodom Denverove šampionske titule u kojem se konačno čuo i Nikolin odgovor na provokacije.

„Ne slušam ljude, posebno one koje nikada nisu šutnuli loptu na koš ili one koji su prosečno davali manje od pet poena u svom životu. Nikada nisu osetili parket, nisu osetili publiku, pritisak“, poručio je Jokić.  

Denver je prošle sezone osvojio trofej, a srpski as dobio je priznanje za najboljeg igrača u finalnoj seriji, iako je to bio zapravo cele sezone.
Najgrublje kritike na Jokićev račun uglavnom su stizale od Kendrika Perkinsa, bivšeg američkog košarkaša, koji je otišao toliko daleko da je rekao kako je srpski as MVP titulu dobio samo zato što je belac.

Tada se „Džoker“ nije obazirao, a ni sada nije rekao kome je direktno odgovorio mada je jasno da se to odnosilo na sve one koji su imali neosnovane kritike na njegove partije koje su bile neverovatne tokom cele godine.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR