Glas Javnosti

Jokićev šampionski prsten vredi čak 100.000 dolara, ali se mnogima dizajn ne dopada (FOTO)

Košarka
Autor: Glas javnosti

Nikola Jokić i Denver Nagetsi će na otvaranju nove sezone dobiti šampionsko prstenje. U javnosti su se pojavile prve fotografije ovog skupocenog "nakita", a navijači nisu baš oduševljeni.

Franšiza iz Kolorada je ispisala istoriju osvajanjem titule. Kako tradicija nalaže, igrači će na početku sezone dobiti šampionsko prstenje. 

Kako prenose inostrani mediji, vrednost svakog pojedinačnog prstena biće od 50.000 do 150.000 dolara, a oni će ostati košarkašima kao svedočanstvo o njihovom istorijskom uspehu. 

Na društvenim mrežama pojavile su se i prve fotografije - u centralnom delu nalazi se grb Denver Nagetsa.  Oko grba se nalazi pozlaćen natpis „World Champions“, odnosno prvaci sveta.

Sa strane piše prezime košarkaša i njegov broj na dresu. Na drugoj strani prstena ovekovečen je rezultat finalne serije protiv Majamija, koju je Denver dobio sa 4-1.


Navijačima se prsten nije mnogo dopao, pa je bilo onih koji su pisali da je jedan od ružnijih u poslednjih nekoliko godina. A neki su isticali da kvalitet izrade nije na najvišem nivou.

Ipak, brzo je stiglo i pojašnjenje. Na fotografijama je zapravo replika prstena, koja je dostupna za kupovinu navijačima za oko 150 dolara.

Kako će tačno izgledati prsten Nikole Jokića i ostalih Nagetsa videćemo u noći između utorka i srede, kada Denver igra protiv LA Lejkersa od 1.30 po našem vremenu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR