Glas Javnosti

Crno-beli ostali bez glavnog spoznora

Košarka
Autor: Glas javnosti

Kao bomba je odjeknula vest da su košarkaši Partizana ostali bez jednog od glavnih sponzora, komapnije Telekom.

Počevši od utakmice sa Asvelom u Evroligi, odigrane drugog janura, na dresovima Partizana više nema loga sa oznakom MTS-a iznad imena igrača na dresovima koji je godinama tu stajao, kao ni reklame pored terena.


Kako se saznaje, u pitanju su bili pritsci na klub kojima Partizan nije podlegao i zbog čega je bio uskraćen za produžetak saradnje koja je formalno istekla 31.12.2023. godine.

Tim povodom se oglasio i Partizan, a ovo je deo saopštenja.

„U prvoj utakmici koju je Partizan odigrao u 2024. godini, crno-beli na svojim dresovima nisu imali prepoznatljiv logo MTS-a koji je kao sponzor, uz sitnije prekide, bio uz klub gotovo dve decenije.


Iz obaveza prema istini, dugogodišnjem partnerstvu, jedno vreme čak i naslovnom sponzorstvu na kojem je KK Partizan zahvalan kompaniji Telekom Srbija, klub želi da istakne činjenice:

Važeći ugovor je istekao 31.12.2023. godine i kao odgovoran klub koji poštuje pravila i finansijski fer-plej Evrolige, mi nismo u mogućnosti da reklamiramo sponzora sa kojim nemamo važeći ugovor.


Klub čvrsto veruje da je razlog iz kojeg ugovor nije blagovremeno produžen i time obezbeđen kontiuitet u oglašavanju zaista tehničke prirode i da će veoma brzo biti potpisan.

Kao što se moglo i primetiti, klub je privremeno uklonio logo sponzora sa opreme sa idejom da čim administrativne procedure budu okončane, logo bude postavljen na iste pozicije koje su MTS-u i pripadale“, navodi se u saopštenju.

Glas javnosti/N07S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR