Glas Javnosti

"POSLAĆEMO MI NJIH USKORO NA TEHNIČKI PREGLED"! Policija sprečila građane Bora da dođu na protest

Politika
Autor: Glas javnosti

Građane Bora i meštane Slatine, koji su krenuli na protest „protiv otimanja zemlje“ ispred kineske ambasade, policija je zaustavila kod Paraćina, a vozilo poslala na tehnički pregled i tako im onemogućila da dođu u Beograd, saopštila je Koalicija "Moramo".

Motiv ljudi iz Bora i okoline bio je da dođu u Beograd i ukažu na to da im je Ziđin oteo zemlju i platio sramotnih šest dinara po kvadratu, a zarad pravljenja novih bušotina u njihovom okruženju.

Oni ne žele s tim da se pomire, a žive u zagađenju i vazduha i vode.

Ispred zgrade TV Pink, gde je najavljeno okupljanje, kandidatkinja za predsednicu Srbije prof. dr Biljana Stojković i Nebojša Zelenović, nosilac parlamentarne liste "Moramo", poručili su da je to slika Srbije kakvu danas imamo.

- Policajci su očigledno dobili nalog da budu uporni i da spreče ljude da dođu do Beograda. Oni nas neće sprečiti da se obratimo kineskoj ambasadi“, poručio je Zelenović.

Poštujemo svakoga, ali se protivimo nezakonitom rudarenju, zagađenju životne sredine i protivimo se otimanju imovine, naveo je Zelenović.


- Trećeg aprila koalicija "Moramo" će poslati ovu vlast na tehnički pregled - naglasio je Zelenović i najavio da će predstavnici koalicije otići ispred kineske ambasade gde je protest i najavljen.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR