Glas Javnosti

ŠAPIĆ POTVRDIO PISANJE "GLASA": Ja sam nosilac liste za Beograd!

Politika
Autor: Glas javnosti

Aleksandar Šapić potvrdio je jučerašnje pisanje "Glasa" da je on nosilac izborne liste za grad Beograd. Na toj listi nije ni večiti zamenik gradonačelnika Goran Vesić!

Ovz vest, koju su juče preneli svi mediji u Srbiji, Šapić je potvrdio gostujući u jutarnjem programu televizije Pink.

- Da, tačno je. Glavni odbor bi trebao da se održi 11. februara, kad će se potvrditi liste za republičke i gradske izbore. Očekujemo da u roku jednog dana predamo te obe liste - rekao je potpredsednik SNS-a i dodao:

- Beogradom bavi duže od decenije. Naravno da je to čast, ali i obaveza. Ja sam čovek sa dve noge ne zemlji. Ispred nas je jedan veoma važan period u kom bi trebalo da objasnimo Beograđanima koji su naši planovi.

Šapić je potvrdio i da će parlamentarna i gradska lista SNS na predstojećim izborima u svom nazivu nositi ime lidera naprednjaka Aleksandra Vučića.


"Glas" objavio je juče da je rukovodstvo Srpske napredne stranke na sednici Predsedništva donelo odluku da prvi na listi za beogradske izbore te partije bude potpredsednik SNS i predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić.

Šapić, koji je u više navrata isticao svoju ambiciju da bude gradonačelnik Beograda, na sednici Glavnog odbora SNS u maju je zvanično postao deo te stranke, nakon što je u nju “utopio” svoju političku organizaciju Srpski patriotski savez (SPAS) u stranku Aleksandra Vučića.

Odluka da Šapić bude prvi na listi za beogradske izbore nije iznenađujuća, smatra izvor Nove, uz napomenu da će tim za Beograd vladajuće partije izgledati značajno drugačije nego što je to sada bio slučaj.

Među ključnim promenama jeste i to što, prema saznanjima našeg dnevnog lista, aktuelni zamenik gradonačelnika Goran Vesić neće biti u Šapićevom timu, što je i sam potpredsednik SNS nagovestio nakon učlanjenja u tu partiju.

BONUS VIDEO: NE UMIREMO OD STAROSTI VEĆ NAS JEDU PARAZITI

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR