Glas Javnosti

Predsednik Srbije obraća se naciji večeras tačno u 21 čas: Evo o čemu će govoriti

Politika
Autor: Glas javnosti

Predsednik će govoriti o aktuelnim temama.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se javnosti večeras od 21 čas povodom ponavljanja izbora na pojedinim biračkim mestima.


Ovim povodom SNS otvara Štab stranke za predstavnike medija od 20 časova. Podsetimo, u Beogradu je juče počeo dvanaesti protest opozicije okupljene oko koalicije "Srbija protiv nasilja", kojim se izražava nezadovoljstvo aktuelnom vlašću.

Okupljeni predstavnici bivšeg režima su ponovo onemogućili kretanje građana Beograda, što predstavlja dodatni izazov s obzirom na predstojeće praznične dane. Demonstranti su se okupili ispred zgrade Republičke izborne komisije (RIK), gde su izrazili svoje zahteve i nezadovoljstvo trenutnom političkom situacijom. 


Tom prilikom narod je blokirao Ulicu kralja Milana, dok su neodgovorni pojedinci blokirali i ugao ulica Kneza Miloša i Birčaninove. Ova blokada predstavlja izazov za građane koji žele da nesmetano obave svoje svakodnevne obaveze, a posebno je zabrinjavajuća zbog predstojećih praznika.

Očekuje se da će se protesti nastaviti i u narednim danima. Potpredsednica SSP Marinika Tepić izjavila je da su doktori "zahtevali da je hospitalizuju i prebace na odeljenje intenzivne nege, ali da je to odbila".


- Ja se sama sa sobom osećam dobro, ali moram da kažem da rezultati nisu baš dobri. Sada sam pod stalnim nadzorom lekara. Analize su pokazale da mi se dramatično menja stanje, da više ne mogu da mi pomognu infuzije. Rizici za bubrege su dramatično povećani. Lekari su došli da me odvedu, s obzirom na trajanje ovog, na intenzivnu negu. Zamolila sam ih ako postoji način da izdržimo bar do sutra, s obzirom da se sutra ponavljaju ovi apsurdni izbori - rekla je Tepićeva, koja je tako potvrdila naša saznanja da će sutra prekinuti navodni štrajk glađu.


Glas javnosti/R01S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR