Glas Javnosti

POKUŠAJ UBISTVA UGLEDNOG SRBINA U GRAČANICI: Slučaj odmah prijavljen policiji

Politika
Autor: Glas javnosti

Nepoznato lice iseklo je u Gračanici creva na kočionom sistemu na automobilu u vlasništvu doktora urologa Neška Nedeljkovića. Nedeljković je da ne može da poveruje da je u pitanju bilo šta drugo, izuzev da je nekom zasmetala njegova odluka da ostane da živi i radi u Gračanici sa dvoje dece, pošto mu je supruga pre dve godine preminula od posledica virusa korona i združenih bolesti.

On je rekao da su creva na kočionom sistemu na sva četiri točka isečena u noći sa ponedeljka na utorak.

"Juče ujutro kada sam vozilom hteo da krenem na posao u Dom zdravlja u Gračanicu osetio sam da su mi kočnice propale. Pozvao sam obližnjeg automehaničara i auto odšlepao, misleći da je neki manji kvar na kočionom sistemu na automobilu starom gotovo 15 godina", ispričao je Nedeljković.


Posle pola sata, automehaničar ga je pozvao i pokazao da su creva na sva četiri točka isečena i savetovao mu da odmah pozove policiju, što je i učinio. Patrola Kosovske policijske službe iz Gračanice odmah je izašla na lice mesta, izvršila uviđaj i konstatovala da su creva na kočionim sistemu isečena.


"Rečeno mi je da je slučaj okarakterisan kao krivično delo pokušaj atentata i da će, u skladu sa rezultatima uviđaja, biti pokrenuta istraga", rekao je Nedeljković.

Nedeljković je jedan od najcenjenijih doktora, priznat urolog, koji je znanje sticao i u Kliničko–bolničkom centru u Prištini pre ratnih sukoba na Kosovu i Metohiji.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR