Glas Javnosti

Nebojša Stefanović 'OBEZBEĐEN': Ministru policije namenjen 'VAŽAN POSAO' u sektoru BEZBEDNOSTI!

Politika
Autor: Glas javnosti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je saopštio da će aktuelni ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović preuzeti ''važan posao'' u sektoru bezbednosti.

Predsednik nije precizirao da li se ta odluka odnosila na Bezbednosno informativnu agenciju, na čijem je čelu SNS funkcioner Bratislav Gašić.

 -U nedelju će biti Predsedništvo SNS gde će u potpunosti biti poznat sastav Vlade. Imamo još dve-tri nedoumice, sve ostalo znamo-,  rekao je Vučić. -Biće i vanstranačkih ličnosti i iz drugih stranka. Biće dobra Vlada-, dodao je on.

Vučića su pitali da li je jedna od nedoumica i ministarstvo policije, i da li je nezadovoljan radom ministra Nebojše Stefanovića, na šta je on odgovorio:

-Policija je u svim oblastima postigla bolje rezultate nego oni ranije. Slušao sam različite priče i naslušao se o tome ‘srušiće me Nebojša, pa će biti ovako ili onako’. Nebojšu poznajem 22-3 godine, radiće važan posao u sektoru bezbednosti. Policija je desetostruko opremljenija, postoji više stvari nego što je postojalo ranije-,  rekao je predsednik i dodao da je problem jačanje kriminalnih struktura kojima je ranije govorio vezan za trenutak, a ne učinak Stefanovića.

(Glas javnosti

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP