Glas Javnosti

NEBOJŠA STEFANOVIĆ: Ne mogu da razumem one koji ne shvataju koliko je je ozbiljna pretnja po život Aleksandra Vučića

Politika
Autor: Glas javnosti

Ministar odbrane Nebojša Stefanović ocenio je večeeras da su "informacije o planu da se izvede atentat na predsednika Aleksandra Vučića veoma ozbiljne".

 On je istakao i da ih je Srbija "dobila od jedne od država članica Evropske unije koja ima osnov za posedovanje takvih saznanja", ali da "u ovom trenutku" javnost ne može da saopšti više informacija.


"Jasno je da bezbednost predsednika Republike nikada nije naivna stvar, te pogotovu sada ne mogu da razumem one koji, iako ne poseduju nijednu od ovih informacija, sa nipodaštavanjem govore o njima, ne razumevajući, da ne kažem nešto teže, koliko je ozbiljna pretnja po život Aleksandra Vučića", naveo je Stefanović u pisanoj izjavi. 


BONUS VIDEO: PREDIVNA ROMANSA LEPE UNE IZ VOJVODINE: PRONAŠLA SAM LJUBAV SVOG ŽIVOTA U KINI! (VIDEO)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR




od Ми u 22.01.2022 13:18:54 h
     0 
О чему причате дилетанти, јели то за новине, за тв, за друштвене мреже. У озбиљној држави постоје службе које се баве безбедношћу , штићених лица , где циркулишу разни податци, и не цуре ван тих служби, грађани о томе не морају бити, и не треба обавештени. Озбиљна или не озбиљна може да буде за професионалце, мени као грађанину сте досадили са причама о атентату, мислим на дневном нивоу да иде по једна забава тог типа.............