Glas Javnosti

Nebojša Stefanović poslao poruku stranačkim kolegama: 'O MOM RADU I PROBLEMIMA OTVORENO SAM RAZGOVARAO SA SVOJIM PREDSEDNIKOM I PRIJATELJEM'

Politika
Autor: Glas javnosti

Ministar odbrane Nebojša Stefanović uputio je danas saopštenje članovima Srpske napredne stranke gde je naveo da je po SNS veoma štetno da se u medijima piše o stanju unutar iste, kao i o njegovom odnosu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem.

- Mogu da razumem opoziciju koja se u svojim medijima već duže bavi jedino stanjem u SNS i mojim odnosom sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, jer to društvo nema nijednu ideju, a kamoli sposobnost da uradi nešto dobro za Srbiju, osim što želi da se vrati na vlast i ponovo sebi napuni džepove. Ali ne mogu da razumem zašto se toj zaludnoj i očajničkoj kampanji, svesno ili nesvesno, pridružuju neke moje kolege i prijatelji iz SNS, šaljući preko medija savete i preporuke šta bi trebalo da uradi naša zajednička stranka ili ja kao član njenog Predsedništva i jedan od osnivača - saopštio je Stefanović.

Svako učešće u ovoj raspravi putem medija, dodao je Stefanović, štetno je za SNS, "za svakog od nas kome su Srbija i naša stranka na srcu", pa i "za našeg predsednika Vučića".

- Кorisno je samo za one koji ovom kampanjom žele da skrenu pažnju sa svog tragičnog političkog beznađa, a naročito sa njihovog sramnog perioda vladavine koji je Srbiju ostavio na cedilu, opljačkanu i poniženu. Pobedili smo predvođeni predsednikom Vučićem, uspravili Srbiju, odlučni da usmeravamo energiju na stvari koje nas vode napred, a ovo nije jedna od njih - istakao je Stefanović i istakao da su "odnosi u SNS samo naši".

Stefanović je kolegama iz SNS poručio da "smo dovoljno jaki i mudri da ih rešavamo kao i uvek do sada, u otvorenoj, prijateljskoj raspravi iz koje smo uvek izlazili jači i mudriji.

- I to bez obzira kakve su odluke koje donosimo, a pripadam grupi ljudi koji nisu deo tima samo kada je dobro i samo kada se neka kritika ili uskraćivanje podrške ne odnosi na njih lično. I moj odnos sa Aleksandrom Vučićem je, takođe, samo naš. Taj odnos je iskren i podrazumeva zajedničku borbu za bolju i jaču Srbiju, ali i bolju i jaču SNS. Uostalom, sve što sam naučio u politici, naučio sam od njega. Zato ni meni, ni stranci, a uveren sam ni predsedniku Vučiću nisu potrebni posrednici da unutar naših redova uređujemo naše stvari - istakao je Stefanović.

Stefanović navodi da je o svemu ovome diskutovao sa Vučićem.

- Kao i uvek do sada, o mom radu i svim problemima razgovarao sam otvoreno sa svojim predsednikom i prijateljem Aleksandrom Vučićem. Bez posrednika i raznih "dobronamernih" savetnika. Tako je i sada. I kao i uvek do sada slušam svaki njegov savet i sprovodim svaku njegovu odluku, jer to je temelj naše saradnje koja je uvek bila samo na korist Srbiji i SNS-u. U tome se ništa neće promeniti - zaključio je Stefanović, a prenosi Blic.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR