Glas Javnosti

Najmlađem Krkobabiću se ne sviđa da neko dira njihovu dinastiju, brecnuo se na komentar da su već tri generacije na grbači naroda

Politika
Autor: Glas javnosti

Nakon što je šef poslaničke grupe Dveri, Boško Obradović, izjavio da treća generacija famiije Krkobabić dobija funkcije u državi, došlo je do rasprave sa predstavnikom PUPS-a Stefanom Krkobabićem.

Obradović je rekao da ne postoji ministarstvo za dijasporu, ali da je zato napravljeno jedno za porodicu Krkobabić.

„Koliko Krbobabića još morate da zaposlite, da bi sav taj partijski kancer bio zadovoljan“, pitao je Obradović, dodajući da je Milan Krkobabić dobio da vodi Ministarstvo za brigu o selu kako bi treća generacija njegove familije dobila funkcije i zaduženja.Usledila je replika mladog Stefana Krkobabića koji je optužio Obradovića da je u Skuptšinu, kako kaže, doneo kamen za „potaKanje“ kupusa, tvrdeći da je to kamen s Kosova.

„Vidim da smeta gde će da bude Milan Krkobabić, Goran Vesić, Zorana Mihajlović… Nama o kulturi dijaloga pričaju oni koji su donosili kamen u narodnu Skupštinu. Onda kažu nepotizam? Gospodine Obradoviću, vi ste vašeg oca kandidovali i imenovali za člana komisije za glasanje i to svi znaju. I šta je tu problem? Vi nekome pričate o nepotizmu. U kakvom ovom vremenu živimo. Čim nas spominjete, znači da nismo baš tako nebitni“, rekao je, između ostalog, mladi Krkobabić.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR