Glas Javnosti

MINISTRE GAŠIĆU: Ustani i uz blagi naklon pokloni se kada spominješ ime oficira policije kapetana Rajevića kaže predsednik policijskog sindikata Vidojević

Politika
Autor: Glas javnosti

Reakcija Novog policijsko sindikalnog saveza na neprimereno pominjanje policijskog službenika kapetana Zdravka Rajevića, koji je ujedno i istaknuti sindikalni aktivista, u skupštini Republike Srbije, a dana 04.07.2023 godine, kojom prilikom je ministar Gašić mrtav ladan izneo čitav niz notornih neistina na račun policijskog kapetana Rajevića koji je u vođstvu tog sindikata.


Saopštenje sindikata u prilogu:

Gospodine Gašiću, milioni građana Srbije čuli su Vaše reči izgovorene u Skupštini Srbije kojom prilikom ste iz dana u dan iznoseći brutalne neistine o predstavnicima ovog sindikata, bez i malo stida obmanjivali i uznemiravali javnost. Pljuvali ste po sindikalnoj organizaciji iznoseći niz neistina za one koji predvode ovu sindikalnu organizaciju.
Poslednje u nizu neistina kojima  ste obmanjujući i uznemiravajući javnost iz zdanja narodne Skupštine, su reči kojima ste blatili lik i delo jednog profesionalca, časnog i poštenog policajca, operativca, kapetana Zdravka Rajevića.


Ministre Gašiću, zarad poštovanja časnih i poštenih profesionalaca u policiji, uz poštovanje onih malo koji su se suprostavili najcrnjoj politizaciji od strane Vas i Vaših prethodnika a u znak poštovanja prema onim građanima koji su glasanjem dali mandat Vašoj političkoj opciji, iskreno Vam preporučujemo da sledeći put kada planirate da spomenete ime Zdravko Rajević ustanete, blago se naklonite (on ne voli da mu se kleči, to je Vaš fah) i tek tada spomenete ime tog časnog i poštenog profesionalca.

Toplo Vam preporučujemo da sledeći put kada budete imali smelosti i spomenete ime kapetana Rajevića, obavezno pre toga, dok ste još uvek ministar i imate svu silu u rukama, da javnost obavestite o ishodu KP koji se odnosi na prisluškivanje u EPS-u a koji se vodi pod brojem str.pov.21/21
 I naravno još po nešto kao na primer:

  • Da li u Kruševcu živi jedan biznismen koji je sa deponija Grčke 90-tih godina skupljao buđavu kafu i uvozio u Srbiju da truje narod?
  • Da li u Kruševcu živi lik koji je 90-tih godina ostao dužan biznismenu iz Grčke 2 miliona maraka i kada je taj Grk saznao da neće dobiti svoj dug doživeo je infrakt i umro?
  • Da li u Kruševcu živi lice koje sa bratom drži konce privatizacije propalih firmi gde pritom uzima veći procenat sebi (stotine hiljada i milione eura..) no što ide državi u budžet?
  • Da li možete da pitate Vašeg predsednika da konačno iznese u javnost koji je to političar „koji je umešan u ubistvo estradne umetnice Jelene Krsmanović“ kako je nekada tvrdio? E da, pitajte ga zašto nestade sa političke scene Tomislav Nikolić?
  • I još mnogo odgovora na razna pitanja očekuje javnost Srbije, ali bez obmana molimo Vas?

Ministre Gašiću, da ne zaboravimo da Vas i ovo, skroz u Vašem interesu posavetujemo: Kada se već hvatate i pokušavate da opravdate ordenje koje ste dobijali i priznali da ste za uzvrat davali finasijsku podršku, da to što govorite je jedan od najvećih grehova u pravoslavlju a to je hula na Gospoda Boga a to Vam Gospod Bog na Strašnome sudu neće oprostiti, tamo ne možete da postavite svoje sudije i tužioce i da sa njima upravljate kao u ovozemaljskom prolaznom životu.

Ako ovo ne verujete pročitajte „Nebesku liturgiju“ Vladike Nikolaja koji citira Svetoga Savu dok uz plač moli Boga za oproštaj grehova srbima, stihovima „A ko diže crkvu zadužbinu, Ne diže je Tebi nego sebi. Crkve dižu da ih vide ljudi, Crkve dižu, Bogu se ne mole, Nit Božiji zakon ispunjuju“.

Imala je jedna stara srpska izreka za one koji čine zlodela „tri će jorgana od muke da pojede pre no što se Bog smiluje da mu uzme dušu“.  Iskreno, ja da sam na Vašem mestu ne bi kupovao neke moderne, tvrde jorgane bez obzira na silni novac na koji se hvalite?
BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR