Glas Javnosti

MINISTARSKA PLJUVAČINA! Momiroviću radovi ti kasne, Zorana gledaj svoja posla, ti si ponavljač!

Politika
Autor: Glas javnosti

Javni nastupi dvoje ministara otkrili su da među njima postoji sukob koji već neko vreme tinja.

Prvo je ministarka energetike Zorana Mihajlović ocenila da radovi na izgradnji saobraćajne infrastrukture kasne i da bi moglo više da se uradi na tom planu.

Zatim je reagovao ministar građevinarstva Tomislav Momirović koji je odbacio te tvrdnje i poručio koleginici iz vlade da bi ona trebalo da "uvede red u svoj resor". Otkrio je i da je sukob između njih već postojao na sednici Vlade i nazvao ju je "ponavljačem".


Ministarka rudarstva i energetike Srbije Zorana Mihajlović  izjavila je da je vrlo ponosna na stotine kilometara autoputeva koje je uradila dok je bila na čelu Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastruktura, a da sada kasne neki infarstrukturni projekti.

„Stvari u saobraćaju i infrastrukturi su se nastavile i to je dobro. Možda mogu da idu malo bolje. Neke stvari tu kasne“, kazala je ona za TV K1.

Upitana što kasne, ona je poručila da bi sve bilo završeno ranije da je ona ministar.

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, reagujući na te kritike, rekao je da izjava Zorane Mihajlović sadrži nekoliko sistemskih nelogičnosti.

"Poslednji put kad sam prolazio pored njenog kabineta, nisam primetio na tabli da piše predsednik Vlade ili predsednik Republike, pa se onda pitam sa kojim autoritetom i idejom ona dovodi u pitanje rokove i dinamiku koje je postavio pre svega predsednik Republike, predsednica Vlade i ja kao resorni ministar", rekao je Momirović novinarima u Svilajncu.

Dodao je da se trenutno izvodi mnogo projekata i da nema kašnjenja ni na jednom.

"Poštovana koleginica po drugi put vodi Ministarstvo energetike, kao ponavljač, i mogu samo da joj poručim ono što sam joj poručio na sednici Vlade, da bi trebalo pod hitno da uvede red u svoj resor, jer ako to ona ne uradi moraće neko umesto nje. A za sve drugo, mislim da je pravo mesto i vreme sednica Vlade", rekao je Momirović.

VILENJAK NEĐO DRAŽIĆ SE ODAO: Ovako sam odveo Zvezdu u Bari (VIDEO)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR