Glas Javnosti

LAZOVIĆ O PRETNJAMA : Dok narodni poslanik opozicije govori EVO ŠTA RADE SNS poslanici

Politika
Autor: Glas javnosti

Dok je narodni poslanik Radomir Lazović u Skupštini govorio o pretnjama koje su upućivanje njemu i narodnom poslaniku Aleksandru Jovanoviću Ćuti, poslanici SNS ustali su sa svojih mesta, šetali se po sali i pokazivali fotografije Lazovića.

Lazović je govorio o pretnjama koje su upućene Jovanoviću Čuti – „treba ga zaklati, treba ga skloniti s ulice, staviti u kavez“…

„Ovo je sa sajta Informera, ove mržnje koje dolaze, sa sajta koji uređuje poslanik SNS sa sednice“, rekao je Lazović i pokazao fotografiju Nebojše Bakareca.

Obratio se poslanicima SNS i rekao da „slične stvari dolaze sa javnog mesta od njih“.


„Nasilje prvo dolazi od vas, onda ulazi u medije, naslovne strane, onda na mreže, pretače se na Pink i Hepi i onda vi o tome razglabate i onda dolazi do toga da se ljudi na ulici napadaju. Ako će Ćuti ili meni nešto desi, ako se sačekujemo na stepeništu Skupštine, ako nam se preti ubijanjem i nabijanjem na kolac, čemu narod da se nada od vaših batinaša, Langura, Belivuka i drugih. Doveli ste ovu zemlju do dna, pitamo se samo kada će da lupi o dno. Do toga da su vam najprizemnije optužbe, najgadnije uvrede, nešto kako razgovarate jedni sa drugima verovatno. Vaš predsednik vas se stidi, vaš predsednik kaže da to ne radite u ime partije, valjda u privatno vreme da mrzite. Kako vas bre nije sramota“, rekao je Lazović.

Dok je on govorio, pojedini poslanici SNS su ustali sa svojih mesta, šetali se po sali, pričali i pokazivali fotografije Lazovića.

„Za vas nisu reči, ja ovo govorim za ljude koji gledaju u svom domu“, rekao je on.

Glas javnosti/N01S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR