Glas Javnosti

KO JE UKRAO DARIJINO SRCE: Izabranik doktorke KISIĆ moćna figura u SVETU MEDIJA!

Politika
Autor: Glas javnosti

Od trenutka kada se prvi put pojavila na malim ekranima, doktorka, epidemiolog a sada i ministarka Darija Kisić-Tepavčević, dizala je prašinu kad god bi iznosila podatke u vezi sa korona virusom. Njena popularnost u narednim mesecima rasla je meteorskom brzinom, i svi su se pitali, ko je za ime sveta taj srećnik Tepavčević?

Međutim, kako prenose beogradski portali, Darija Kisić je već neko vreme rastavljena od supruga, a sada se na sahrani Ksenije Vučić, prve žene predsednika Srbije, pojavila u pratnji novog izabranika.

Mediji prenose da je u pitanju Dragan Karadžić, glavni i odgovorni urednik televizije B92.

Ministarka nikada u javnosti nije govorila o emotivnom životu, ali ipak ga više ne krije. Već se više puta pojavljivala u javnosti sa emotivnim izabranikom Draganom Karadžićem.

Njih dvoje zajedno su pre nekoliko nedelja pružili podršku Novaku Đokoviću, a sada su se ruku pod ruku pojavili i na sahrani.

Partner Darije Kisić Tepavčević izuzetno je uspešan čovek, a njihova veza traje već neko vreme, ali su tek odnedavno odlučili da je obelodane u javnosti.

Ko je moćni čovek srpskih medijaU biografiji ističe da ima  više od 25 godina menadžerskog iskustva u televizijskom biznisu. Za sebe kaže da poseduje znanje o domaćim i stranim televizijskim tržištima, posebno Azije i Kine, kao i da poznaje način rada i funkcionisanje velikih televizijskih sistema.
 
U biznis je značajnije zagazio 1990. godine kao generalni direktor Beogeneksa. Zatim je u periodu 1991-1993 radio u službi marketinga RT Novi Sad, kao predstavnik televizije u Beogradu.
 
U biografiji naročito naglašava period od 1993. do 1995. kada je bio odgovorni urednik na Trećem kanalu. Kako kaže, reorganizovao je Treći kanal u urbanu televiziju namenjenu mladima. Borio se protiv šunda i turbo folka. Podržavao je beogradsku rok scenu i zalagao se za politički pluralizam. Producirao je kultni novogodišnji program „Dva sata kvalitetnog programa“ u režiji Srđana Dragojevića. 
 
Od 1999. do 2000. radio je za Internacional Cg (nekadašnji Genex) kao zamenim generalnog dierktora za marketing i turizam. Bio je odgovoarn za poslovanje svih članica grupe: hotela Interkontinental, Konaci-Kopaonik, Hotel Alet u Bečićima, kao i za turističku agenciju Jugoturs.
 
Od 2001. do 2006. bio je generalni direktor  ITV Multimedija, kompanije koja se bavila komercijalnim sms uslugama. Bio je odgovoran za softverska unapređenja i nove aplikacije za komunikaciju za čitaocima/gledaocima. Firma je takođe projektovala i postavila 1.000 svetlećih displeja na stubovima javne rasvete u Beogradu, stoji u zvaničnoj biografiji.
 
Bio je zamenik generalnog direktora Fox televizije tokom 2007. godine. Na funkciju člana UO RTS dolazi kao vlasnik i direktor u Prokarti Communications, kompaniji koja se bavi proizvodnjom profitabilnih interaktivnih formata, kao što su TV i SMS kvizovi.
 
Bio je kandidat za generalnog direktora RTS 2015. godine.
 
Početkom marta 2019. postavljen je za glavnog i odgovornog urednika televizije O2 i Play radija. Na tu poziciju je došao sa mesta zamenika predsednika Upravnog odbora RTS-a, na koju je izabran u aprilu 2016.

(Izvor za biografiju: Istinomer)

BONUS VIDEO: Doktor Aleksandar Radojević o zagađenosti kao tihom ubici


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR