Glas Javnosti
posta

KATASTROFALNE VESTI ZA SRBIJU! Vučić: Priština sprema novi upad na sever Kosmeta

Politika
Autor: Glas javnosti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da Albanci planiraju da zauzmu Valač u opštini Zvečan u narednom periodu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas je zabrinut zbog pretnji Prištine i njihove namere da zauzmu trafo stanicu "Valač", ali da su se grdno prevarili oni koji to planiraju.

Vučić je poručio da onaj ko to planira mora dobro da razmišlja o svojim postupcima.
BEOGRAD NE ODUSTAJE OD ZSO! Petković: Od Brisela zahtevamo konkretne poteze

BEOGRAD NE ODUSTAJE OD ZSO! Petković: Od Brisela zahtevamo konkretne poteze"Nisam siguran da će to biti dobre vesti ni za njih. Mora dobro da se razmišlja o svojim odlukama. Mi nemamo kud, možemo samo da vučemo iznuđene poteze, ne svojom krivicom", rekao je on.

Prethodnih dana u medijima se pojavila najava da postoji opasnost da Kurti iskoristi situaciju da stavi pod kontrolu trafostanicu Valač, preko koje dolazi više od 85 odsto struje na sever KiM i u akumulaciju Gazivode.

Što se tiče drugih pretnji, kaže da je siguran da to i planiraju, kao što iz "određenog" razloga čekaju 6. novembar planirajući da zauzimaju "Valač" u narednom periodu.
"To bi bile za nas katastrofalno loše vesti, za naš narod, ali nisam siguran da bi to bile mnogo dobre vesti i za njih. Ko to planira mora dobro da razmišlja o svojim postupcima", poručio je Vučić.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR