Glas Javnosti
posta

VUČIĆ : Svaki dan se bave proročkim poslom i bave se glupostima, a naša pozicija ostala ista

Politika
Autor: Glas javnosti

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas, odgovarajući na pitanje da li će uvesti sankcije Rusiji s obzirom da neki političari u našoj zemlji tlicitiraju sa datumom te odluke

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas, odgovarajući na pitanje da li će uvesti sankcije Rusiji s obzirom da neki političari u našoj zemlji tlicitiraju sa datumom te odluke, da je znao za postojanje jedne baba Vange u Bugarskoj, ali da izgleda da mi u Srbiji imamo na političkoj sceni mnogo baba Vangi prenosi Telegraf

- Da mi je neko pričao da ih je toliko ne bih poverovao. Svaki dan se bave proročkim poslom i bave se glupostima, svaki dan pričaju gluposti. Prvo su govorili tokom kampanje da su protiv sankcija dok sam ja ćutao i vodio odgovornu politiku, vriskali su protiv svega jer im je lako, može im se, ne moraju da odgovaraju ni za šta, baš ih briga, vode politiku sedeći u kafani, popiju pivo i kažu šta hoće - kazao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara nakon obilaska obilaznice koja izlazi na Bubanj Potok.

Kako kaže, ti koji su bili protiv sankcija, posle izbora su rekli da su za sankcije, a neki drugi koji nisu za sankcije kažu da će da ih uvede.

- A mi imamo poziciju kao i pre 90 dana, jedina zemlja u Evropi koja ima potpuno istu, pravičnu poziciju i poziciju koja je usklađena sa najvišim interesima države Srbije. To je pozicija ozbiljnosti, odgovornosti,poštovanja međunarodnog javnog prava i to je srpska pozicija - kaže predsednik.


Dodaje da to što se on ne busa u prsa i ne drži herojske govore, već razmišlja o tome koliko nas košta kilometar puta i gde ćemo moći da nađemo novca za to i kako da obezbedimo sve što nam za to treba, to je već druga stvar i pokazuje razliku u posvećenosti, odgovornosti i svemu drugom.

Poručio je građanima da se vlast u Srbiji ponaša odgovorno i da im nisu potrebna velika zaklinjanja.


Političarima koji prognoziraju da će uvesti sankcije Rusiji, Vučić poručuje da manje budu baba Vanga, a malo više odgovorni političari koji će se baviti potrebama svog naroda.

- Mi politiku ne menjamo, vodimo je odgovorno, a ljudi će na kraju videti rezultat. Ne zaboravite da su oni rekli još 3. aprila uveče da ću da uvedem sankcije i šta je bilo sa 3. aprilom, sada će 3. jun?" - zapitao je Vučić.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR