Glas Javnosti

GRAĐANI U ZVEČANU SMENJUJU LAŽNOG GRADONAČELNIKA: Očekujemo izbore na kojima ćemo izabrati svoje predstavnike (VIDEO)

Politika
Autor: Glas javnosti

Veliki broj građana okupio se i pre 9 časova na platou kod spomenika kralju Milutinu u Zvečanu kada je počelo potpisivanje peticije za smenu gradonačelnika Iljira Pecija, kažu da očekuju da se raspišu izbori na kojima će izabrati prave predstavnike kako bi im život na njihovim ognjištima bio bolji.

Pošto je potpisao peticiju, jedan od građana Zvečana kaže da očekuje da se posle ovoga raspišu izbori i da narod izabere svoje predstavnike.

"Očekujem da to budu pravi predstavnici koji će ovaj narod ovde da predstavljaju, a ne da budu ljudi koji podršku imaju samo iz svojih porodica.

Sramna su sva ova dešavanja, da u periodu od više od šest meseci se radnici drže u šatorima, to je sramno, nadamo se da će se sve to preseći, da će svi vratiti na svoja radna mesta i da ovaj grad počne da funkcioniše onako kako treba i kako zaslužuje", kazao je.

Njegov sugrađanin razgovarao je sa ekipom Kosovo onlajna dok je strpljivo u redu čekao da potpiše peticiju, a kako je naveo očekuje da će biti bolje, odnosno siguran je da će posle ovog procesa biti bolje.


"Mi verujemo u državu Srbiju, u svog predsednika i nadam se i posle ovog susreta u Davosu i razgovora promeniće se sve, a mi moramo biti snažni, jedinstveni i ostati ovde na ovim prostorima. Verujemo u Srbiju, voleo bih izuzetno da naš predsednik nastavi ovako da radi i ostvariće se i ta želja da dođe za neki dan na Kosovo i Metohiju", kazao je.

Njihova sugrađanka je istakla da je potpisivanje peticije za nju bilo obavezno.

"Naravno da sam potpisala i naravno da očekujem da nešto krene nabolje", naglasila je.





Glas javnosti/Kosovo onlajn

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR