Glas Javnosti

GAŠIĆ O KOLUVIJI : Ako smo Koluvija i ja bliska prijateljska veza, svi ste moji prijatelji

Politika
Autor: Glas javnosti

Odgovarajući na pitanja narodnih poslanika na današnjoj sednici Skupštine Srbije, ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić komentarisao je informacije o svojoj navodnoj vezi sa Predragom Koluvijom, optuženom da je šef kriminalne grupe koja je proizvela više od tonu i po marihuane.

„I onda dođemo do toga da tamo neko izjavi da smo Koluvija i ja bliska prijateljska veza. Opet kažem, imate tužilaštvo. Ako imate jednu poruku, onda ste svi vi moje bliske prijateljske veze. Svi vi koji mi šaljete poruke svakog dana“, rekao je ministar Gašić.

Gašić je dodao da on nije optužio policajce.


„I lažno svedočenje je krivično delo. Da bi razobličili zašto je ta priča oko Jovanjice njima toliko bitna, pa zato što su prvog dana krenuli da pričaju da iza toga stoje Aleksandar i Andrej Vučić… Mnogo pitanja imam da postavim i za broj značke koja je nađena kod Koluvije i šta radi beogradsko Četvrto odeljenje u Jagodini. I zašto nije odeljenje za droge tamo gde se nalazi ta plantaža radilo taj slučaj? Ko je uhapsio sve njih? Ti isti ljudi koje danas napadate. Ko je zaštićen od tih ljudi? Niko. Svi su uhapšeni i sprovedeni do tužilaštva“, rekao je Gašić.

Komentarišući minut ćutanja za Đorđa Mihailovića, na koji poslanici većine nisu ustali, Gašić je rekao da je on odneo pokojnom čuvaru Zejtinlika uniformu, a da mu je Aleksandar Vučić dao orden.

„Pustite da rezultati govore o nama, da ono što smo u ovih 10 godina uradili. Idite u moj Kruševac, pričajte sa ljudima. Pričajte sa ljudimaa u vojci šta je učinjeno za dve godine mog mandata. Pričajte sa ljudima iz BIA šta je za šest godina mog mandata učinjeno. Nemam problem da čujem kritiku, time ćemo da ispravimo greške“, rekao je on.

Gašić je, odgovarajući na komentar Marinike Tepić da je trebalo sprečiti dva masovna ubistva, pitao kako je to trebalo da se učini.

„Kako to sprečiti? Juče je u Sisku bio sličan događaj, u Americi 29. masovno ubistvo od početka godine. Bratislav Gašić je bio i u Ribnikaru, i to veče u Mladenovcu, ali su akciju vodili profesionalci“, rekao je Gašić.

On je dodao kako su od početka ove krize sve mere koje su preduzeli dali rezultate.

„Pričate o prevenciji. Kod monstruma u Mladenovcu je sve učinjeno, svaki njegov raniji prekršaj je sankcionisan“, kazao je on.

Glas javnosti/N01S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR