Glas Javnosti

EGZODUS IZ LAŽNE DRŽAVE: Kurti, idi na aerodrom i suoči se sa stvarnošću! OTIŠLO PREKO 103.000 ALBANACA! (FOTO)

Politika
Autor: Glas javnosti

Funkcioner DPK Betim Đoši pozvao je tzv. kosovskog premijera Aljbina Kurtija i tzv. ministra unutrašnjih poslova Dželjalja Svečlju da ponude rešenje za problem odlaska ljudi sa Kosova i da, kako je naveo, "prestanu da lažu kada je reč o statistici".

Prošlo je skoro tri sedmice od kada je građanima Kosova dozvoljeno bezvizno kretanje u Šengenskoj zoni, a u samo prve dve nedelje januara više od 103.000 građana otišlo je put evropskih zemalja sa aerodroma u Prištini, piše Front onlajn.

U poređenju sa prethodnim godinama, broj putnika u Evropu ove godine je značajno porastao.

U periodu, od 1. do 15. januara, na Međunarodnom aerodromu koji nosi ime ratnog zločinca "Adem Jašari" u Prištini registrovano je 103.248 putnika, odnosno 20.531 putnik više nego u istom periodu periodu 2023. godine. 

Đoši je na Fejsbuku naveo da su Kurti i Svečlja "neuki ljudi" koji ne znaju da rade bilo kakav posao u korist građana, već samo manipulišu podacima i kleveću svakoga ko misli drugačije od njih.

"Manipulator Dželjal Svečlja, koji je postao ministar unutrašnjih poslova u vladi na čelu sa glavnim manipulatorom Aljbinom Kurtijem, koji je napao policiju i institucije molotovljevim koktelima, raznim etiketama napada medije kako bi ih zastrašio", ukazao je Đoši.


Navodi da se građani Kosova danas suočavaju sa skupim životom koji je donela vlada Samoopredeljenja, a da Aljbin Kurti govori kako druge zemlje mogu samo da sanjaju rezultate njegove Vlade.

"Premijeru i ministre, idite na aerodrom i ne lažite o statistici. Saznajte istinu šta se dešava sa demografijom naše države. Premijeru i ministre, idite na aerodrom i okončajte snove i laži. Suočite se sa stvarnošću i ponudite rešenja za probleme", poručio je Đoši.


Glas javnosti/Kosovo onlajn

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR