Glas Javnosti

DA LI STE VI NORMALNI?! Zar je Željko Mitrović PREDSEDNIK ove DRŽAVE? Burna rasprava u SKUPŠTINI - Aleksić žestoko opalio po VUČIĆU!

Politika
Autor: Glas javnosti

Miroslav Aleksić koji je ovlašćeni predstavnik predlagača podsetio je da je vlast obećala da će ukinuti riijatl „Zadruga“ i da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić „zamolio“ vlasnika Pinka Željka Mitrovića da to učini.

Poslanik i potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je da sistem nastavlja da bruka Srbiju i da se izruguje građanima s obzirom na to da je umesto najavljenog ukidanja rijalitija Zadruga, najavljena nova sezona - Zaduga 7.


„Jeste vi normalni? Ja zaista moram da vas pitam jeste li normalni? Je l’ u ovoj državi Željko Mitrović predsednik i donosi odluke? Je l’ postoji neka institucija? Ja zaista nemam komentar na ovakvo izrugivanje građanima Srbije. Posle ovakve tragedije… Jeste svesni ovakve situacije? Ne, vi kažete da nastavljate dalje. Baš vas briga za zahteve građana“, pitao je Aleksić.

Jeste normalni da posle svega ovoga nastavljate po starom, pitao je Aleksić ocenjujući da sistem služi samo da „štiti vas oligarhe vlasti, i da se bori protiv onih koji ne pripadaju vašoj vladajućoj kasti“.

Aleksić je pitao ministra policije ko je uhapsio kosovske policajce koji su pušteni 12 dana nakon hapšenja.

„Ko je njih uhapsio? Je l’ Žandarmerija ili nije. Ako nije Žandarmerija, zašto nije“, pitao je Alaksić i ocenio da vlast bruka Srbiju.

Odgovarajući na optužbe da brukaju Srbiju, premijerka Srbije kaže da te izjave dolaze od čoveka čiji je šef „jedini Srbin koji je dogurao do CIA i to kao glavnoosumnjičeni u aferi stoleća u SAD“.

„Hanter Bajden koliko smo informisani je priznao krivicu. Ukoliko taj čovek nije obrukao Srbiju, ja ne znam ko može da bruka Srbiju“, rekla je Brnabić.

Ali, kako je rekla, najeća bruka Srbije „veća i od najveće afere koja trese Ameriku“ je to što je od 2000. godine 450.000 ljudi ostalo bez radnih mesta dok ste „vi vodili Srbiju“.

Brnabić je precizirala da nikad njije rekla da sistem nije zakazao i da sve funkciuoniše sjajno

„Sistem može da zakaže i zakaže jer sistem čine ljudi, i naš sistem je u nekim oblastima zakazivao..Monstrumi postoje u svakoj zemlji u svakom vremenu. Ali kakve to veze ima sa sistemom“, pitala je premijerka.

Ona je reagovala i na izlaganje poslanice Slavice Radovanović iz Narodne stranke koja je između ostalog navela da je Bratislav Gašić „malerozan“, da „ima karmu koja nije za resor koji vodi“.

„Mi smo ukoračili u sistem paranormalnog“, istakla je Ana Brnabić.


Glas javnosti/N01S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR